“Asasinii de la Hilton”. Dragnea, demascat de jurnalista Ionela Arcanu

Jurnalista Ionela Arcanu de la Realitatea TV anunţă, printr-o postare pe Facebook, că DIICOT i-a confirmat că nu există nicio anchetă legată de o presupusă tentativă de asasinare a lui Dragnea, aşa cum a susţinut, nu mai demult de duminică, liderul PSD.

“DIICOT, răspuns la solicitarea mea: Nu există nicio anchetă legată de o presupusă tentativă de asasinare a lui Liviu Dragnea. Nu există nici vreo declaraţie a unei părţi într-o investigaţie legată de acest aspect”, scrie, pe Facebook, Arcanu.

Anunţul Ionelei Arcanu vine în contextul în care liderul PSD, Liviu Dragnea, a susţinut duminică, la România TV, că la DIICOT există un dosar în care s-ar cerceta finanţarea mişcărilor de stradă şi despre tentativa sa de asasinare. Dragnea a mai precizat că dosarul nu este deschis pe numele lui.

Şi, în contextul în care colega sa Doina Pană s-a plâns recent că a fost intoxicată cu mercur, Dragnea a mai declarat că ştia despre cazul Doinei Pană, şi a afirmat că în spatele acţiunilor ar putea fi oameni care au pierdut milioane de lei din cauza măsurilor luate de aceasta la minister.

„La DIICOT e o declaraţie care vorbeşte despre aşa ceva. Nu e a mea. A cuiva care a spus cu subiect şi predicat. Dar nu se va întâmpla nimic. Cât timp e acest regim vorbim degeaba. Dacă vreodată, sper să ajungem în ţara asta să iasă la inveală adevărul o să consideraţi că tot ce a fost în emisiunea dumneavoastră au fost glumiţe. Dacă o să iasă la iveală o să vă îngroziţi. Nu mai sunt la aceeaşi intensitate, dar încă mai e”, a declarat Dragnea, potrivit Mediafax.

Liviu Dragnea a mai susţinut că una dintre persoanele care a făcut declaraţii în dosarul de la DIICOT a fost ameninţată şi că toată povestea ridică semne de întrebare. Dragnea a precizat totuşi că nu ştie totuşi dacă informaţia este reală.

„Nu dosarul meu. Da, apare numele meu. E un dosar generat de o declaraţie a cuiva, cred că sunt doi sau trei, care au spus lucruri dovedite despre toate aceste mişcări. Cine finanţează, cum au fost finanţate pentru toate aceste mişcări în România. Şi spunea ce se intenţiona să se facă. Am înţeles că ar fi fost şi puţin ameninţat. Şi stai şi te întrebi. În dosarul cu Doina Pană nu se întâmplă nimic. Dosarul acesta. Nu se întâmplă nimic. Altfel cum. Bun. Poate toată lumea e de bună credinţă şi suntem noi suspicioşi. Dar dacă nu e aşa. Nici măcar nu ştiu dacă e reală (informaţia – n.r.)”, a afirmat Dragnea.

Reamintim că în august 2018, Liviu Dragnea a susţinut public că a existat o tentativă de asasinat la adresa sa, patru cetăţeni străini venind în România cu acest scop, la iniţiativa unui om celebru în lume. Cei patru presupuşi asasini ar fi fost cazaţi la Hilton.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *