Maneaua Pro-PSD A Lui Guţă, Ştearsă De Pe Youtube. Cine A Reclamat Încălcarea Drepturilor De Autor

Maneaua lui Nicolae Guţă dedicată Partidului Social Democrat a fost ştearsă de pe YouTube pentru încălcarea dreptului de autor. O reclamaţie în acest sens a fost făcută de organizatorii Neversea, după ce imagini de la festival au apărut în clip fără ca aceştia să-şi fi dat acordul.

Videoclipul mai apare însă pe Youtube, încărcat pe zeci de alte conturi, deşi a dispărut de pe contul iniţial.

Organizatorii Festivalului Neversea au reacţionat, luni, după ce în videoclipul piesei lui Nicolae Guţă, “Victorie PSD”, apar imagini de la evenimentul muzical de la Constanţa, spunând că au luat măsurile care se impun pentru protejarea exploatării imaginii în moduri care nu au fost agreate, precizând că sunt departe de orice implicare în campanii electorale, conform News.ro.

Directorul de comunicare al Festivalului Neversea, Edy Chereji, a declarat, luni, că nu este pentru prima oară când imagini din cadrul festivalul sunt folosite fără acordul organizatorilor.

“Din păcate, nu este prima dată când brandul Neversea sau imagini din cadrul festivalului sunt folosite fără acordul nostru. Şi în situaţia de faţă, ca în toate situaţiile similare, am luat deja măsurile care se impun pentru a ne proteja exploatarea imaginii în moduri care nu au fost agreate. Suntem un festival de muzică de anvergura europeană. Artişti foarte cunoscuţi din lume urcă pe scene la concerte. Aşadar, suntem departe de orice implicare în campanii electorale, însă îi încurajăm pe toţi europenii să îşi exprime dreptul democratic de a alege, de a vota!”, a afirmat Edy Chereji.

Interpretul de manele Nicolae Guţă a lansat piesa “Victorie PSD”. Guţă se autointitulează “Magnificul” şi dedică melodia “celui mai tare partid posibil”, PSD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *