Sorin Oprescu, condamnat la 4 ani şi 4 luni de închisoare. Cu executare

Fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu a fost condamnat, luni, la 4 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, într-un dosar în care era cercetat pentru fapte de corupţie. Pe lângă închisoare, instanţa a dispus şi confiscarea a 25.000 de euro şi 700.000 de lei.

Hotărârea, pronunţată de magistraţii Tribunalului Bucureşti nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Reamintim că primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost trimis în judecată, pe 20 noiembrie 2015, alături de mai multe persoane, fiind acuzat că a condus un grup infracţional organizat, constituit de directorul Administraţiei Cimitirelor şi Crematoriilor Umane, Bogdan Cornel Popa, care avea ca scop săvârşirea de infracţiuni de corupţie, mai precis dare şi luare de mită, din sume provenite din bugetul municipalităţii.

Primarul a fost arestat după ce a primit la locuinţa sa din Ciolpani suma de 25.000 de euro de la subalternul său Bogdan Popa, bani care ar proveni, conform DNA, din acte de corupţie.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *