Pensii speciale şi pentru primarii din toată ţara! – Guvernul Dăncilă, la un pas să dea OUG

Senatoarea USR Florina Presadă a atras atenţia, joi, că în acest moment, controversatul Cod Administrativ se află pe masa Ministerului Justiţiei gata de a fi adoptat prin ordonanţă de urgenţă, aşa cum ceruse fostul lider PSD Liviu Dragnea înainte să meargă la Rahova.

“PSD rămâne partidul baronilor locali. Nu au înţeles nimic din votul românilor de duminică. După ce i-a omorât Justiţia, acum încearcă cu Administraţia. În acest moment, Codul Administrativ este la Ministerul Justiţiei, cu toate avizele luate, gata de a fi adoptat prin OUG. Dacă nu azi, pe lista suplimentară a ordinii de zi a şedinţei de guvern, atunci data viitoare. E o chestiune de timp”, a declarat Florina Presadă.

Potrivit liderului USR, cu Paul Stănescu nr. 2 în partid, baronii locali PSD vor să îşi lase un cadou înainte de ieşirea de la guvernare, oricum s-ar întâmpla acest lucru.

“Nu le pasă de ceea ce vor lăsa în urma lor. După mine, pârjolul – acesta este PSD! Ei au nevoie de pensii speciale pentru aleşii locali, să relaxeze incompatibilităţile pentru primari, să ia decizii de patrimoniu cu majorităţi de 50%+1, să numească politic, de sus, prefecţii şi şefii de deconcentrate, să organizeze concursuri pentru funcţii publice despre care ştiu doar ei. PSD vrea doar să populeze administraţia publică cu oameni obedienţi ca să poată prăda liniştiţi resursele publice”, a precizat Florina Presadă.

“Acum jumătate de oră, grupul de comunicare al Comisiei de Cod Administrativ a fost desfiinţat”, a adăugat reprezentanta USR.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *