PNL a depus un proiect care elimina supraacciza la carburanti si supraimpozitarea contractelor de munca

PNL a depus la Parlament o initiativa legislativa care prevede eliminarea supraimpozitarii contractelor de munca cu timp partial, precum si eliminarea supraaccizei la carburanti, potrivit Ziare.com

„Ne tinem din cuvant: am inceput actiunea

Am depus, impreuna cu colegi parlamentari PNL, propunerea legislativa care vizeaza eliminarea supraimpozitarii contractelor de munca cu timp partial precum si eliminarea supraaccizei la carburanti”, anunta pe Facebook Robert Sighiartau.

Deputatul PNL sustine ca liberalii se vor lupta in comisii si in plen pentru reusita acestui proiect „reparatoriu si benefic pentru locurile de munca, nivelul de trai si economie”. „Ii chemam sa voteze propunerea noastra legislativa chiar si pe cei din PSD si ALDE care realizeaza, in al treisprezecelea ceas, cat de mult rau au facut aceste masuri luate de guvernele PSD-ALDE inclusiv alegatorilor care i-au trimis in Parlament. Semnalul schimbarii in bine a fost dat. Hai ca se poate!”, conchide Sighiartau.
Reamintim ca supraacciza la carburanti a fost reintrodusa in doua etape, in septembrie si octombrie 2017, fapt ce a dus aproape imediat la scumpiri destul de semnificative.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *