VIDEO Răsturnare spectaculoasă a unui TIR pe un drum din Cluj. Cel care a făcut filmarea a scăpat la limităUn autoturism a ieşit din parcarea unui restaurant fără să se asigure şi a fost acroşat de un TRI care apoi a intrat pe contrasens şi s-a răsturnat. Totul a fost filmat de un şofer, a cărui maşină s-a aflat extrem de aproape de accident.Accidentul a avut loc, marţi, la intrare în oraşul Turda, în apropiere de parcarea unui restaurant popular în zonă.


„Conducătorul unui autoturism a intenţionat să iasă din parcarea restaurant “Marele Alb” şi nu a acordat priroitate de trecere ansamblului de vehicule, ce se deplasa dinspre Cluj-Napoca spre Câmpia Turzii. După impact, TIR-ul a intrat pe sensul opus de mers, unde a acroşat un alt autoturism, apoi s-a răsturnat pe carosabil. “,a transmis, marţi după masă, Poliţia Cluj.Au fost două victime, conducatorul TIR-ului şi femeia din autoturismul care a provocat a provocat accidentul.blob:https://lb01.easyhost.com/ca0d29b9-4d90-42bd-aaf8-2617515d8732
Accidentul a fost filmat de un şofer care se afla la distanţă extrem de mică Videoul a fost postat pe pagina de Facebook Clubul Taximetristilor.


„Rebelii” în sutană, ameninţaţi cu răspopirea


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *