Halucinant! Pacientă de la Psihiatrie, semi-dezbrăcată, pipăită de bolnavi. Scena, filmată de fiica managerului
Incident tulburător la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean din Târgu Jiu! O tânără pacientă, semi-dezbrăcată, a fost surprinsă sărutându-se printre niște gratii cu un alt pacient de pe secție, iar un altul o pipăia.

Incident tulburător la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean din Târgu Jiu!

O tânără pacientă, semi-dezbrăcată, a fost surprinsă sărutându-se printre niște gratii cu un alt pacient de pe secție, iar un altul o pipăia. Întreaga scenă a fost filmată, înregistrarea fiind făcută chiar de fiica vitregă a managerului Gigel Capotă.

Cel puțin asta spun fostul medic șef de pe secție și fosta asistentă șefă, care și-au pierdut funcțiile după ce au solicitat clarificări legate de acest incident.
Cel care a scos la iveală acest incident a fost chiar managerul Gigel Capotă. Într-o conferinţă de presă care a avut loc joi, 7 februarie, acesta a spus că un jurnalist deţine un film care urmează să fie dat publicităţii şi că tot ce are de spus în acest caz este că a luat anumite măsuri administrative. ”Am fost acuzat că la Secția Psihiatrie, o să apară în următoarele zile, am și o solicitare în baza legii 544 de la unul dintre colegii dumneavoastră, să prezint anumite documente pe care le voi prezenta, o să apară un film, că ce s-a întâmplat acolo, în secție.

Noi știam acest film care s-a întâmplat, nu o să vă povestesc despre el, o să-l vedeți, că o să apară, dar noi, comitetul director, ne-am dus în cadrul acestei secții, noi în orice secție trebuie să știm în orice moment ce se întâmplă, și știm, pentru că avem toate pârghiile necesare ca să știm și să intervenim administrativ”, le-a comunicat Gigel Capotă jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă.
De asemenea, managerul Spitalului Județean a spus că a pus în vedere conducerii secției că, în timpul programului, nu este normal ”să se facă că nu văd asemenea fenomene care se întâmplă”. A spus și că a luat măsura de a mai pune un grilaj pe secție, dar și de a o destitui pe șefa secției ”având în vedere și mai multe aspecte și sesizări”, dar și că a înlocuit-o pe asistenta șefă. ”Medicul șef pe care noi l-am numit, doamna Câmpeanu, este un medic profesionist, un medic care a înțeles și care a format o echipă și acolo este liniște și totul este corect”, a mai spus managerul spitalului.

Întrebat fiind de jurnaliști despre acel film, managerul nu a dorit să spună ce conține. Cu greu, a precizat că este vorba despre doi bolnavi. ”Deci, un eveniment minor”, a venit în completare medicul Costinel Popescu, directorul medical al spitalului.Bolnavă: ”Dați-mi o pastilă, că nu mai pot. Mor”
În filmuleţul la care făcea referire managerul Spitalului Județean apare o tânără în sânii goi și în chiloți care se săruta cu un alt tânăr, printr-un grilaj. În tot acest timp, un alt bolnav, tot prin grilajul respectiv, încerca să-i dea chiloții jos tinerei. La un moment dat, apare și o bolnavă mai în vârstă, în pijamale, care i s-a adresat persoanei care filma. ”Dați-mi și mie o pastilă, că nu mai pot. Mor”, a spus bătrâna. ”Hai că-ți dăm, fugi. Vin eu acuma”, i-a răspuns persoana care filma.

Explicaţia medicului șef
Incidentul ar fi avut loc în data de 16 iulie 2018, pe când șef de secție era medicul Gabriela Pătrășcoiu. Interesant este faptul că medicul șef spune că era în concediu când s-a întâmplat incidentul și că a aflat abia în luna decembrie despre producerea lui.Mai mult, responsabilă pe secție atunci ar fi fost chiar medicul promovat şef după incident. ”A fost un incident a cărui protagonistă este fiica vitregă a domnului Capotă, în perioada concediului meu de odihnă și am lăsat delegat pe doctorița Câmpeanu în locul meu, cu drepturi depline. Această fiică a domnului manager și-a permis să facă o filmare, filmare pe care a distribuit-o în rețeaua de facebook, la anumite persoane, lucru de care eu am aflat abia în data de 11 decembrie, întâmplător. Am avut o convorbire cu managerul în decembrie și i-am cerut să analizăm cazul sau să formeze o comisie care să cerceteze cele întâmplate, la care mi-a răspuns că ştie el ce are de făcut. A doua zi, în 12 decembrie, a convocat o ședință fulger în secție, cu personalul de serviciu, el și directorul medical, în care ne-a făcut cu ou și cu oțet”, a declarat medicul Gabriela Pătrășcoiu.

Filmarea indecentă nu o putem publica din motive usor de înțeles de oricine.

Nu uita sa distribui acest articol si prietenilor tai!
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *