Florin și-a dat ultima suflare pe stradă, în timp ce polițiștii și trecătorii îl priveau cu indiferență.Un alt caz scoate la iveală lentoarea cu care autorităţile acţionează atunci când viețile oamenilor sunt în pericol, dar și indiferența , indolența crasă și lipsa de empatie de care dau dovadă în situații limite de viață și de moarte.

Un copil sărman în vârstă de patru ani, din oraşul Murgeni, județul Vaslui, a fost accidentat mortal, marţi seara, el fiind lovit de o autoutilitară în timp ce încerca să traverseze strada.
Băiețelul pe numele său Florin a fost izbit cu capul de asfalt, însă nimeni nu i-a oferit ajutorul, deși spitalul se afla la câteva sute de metri distanță, notează Vremea Nouă.

Mai mult, aceeași publicație afirmă că oamenii se uitau cum copilul îsi dă ultima suflare, filmând și făcând fotografii.Ancheta în cazul morții micuțului Florin a fost preluată de către IPJ Vaslui, Serviciul Rutier, care a ridicat de la fața locului filmările de pe camerele de supraveghere, pentru a extinde cercetările.


Nu uita sa distribui acest articol si prietenilor tai!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *