Cu Siguranță Ai Și Tu Această Plantă Acasă! Iată Încă Cel Puțin 7 Întrebuințări Ale Ei!Cu siguranță ai și tu această plantă acasă! Iată încă cel puțin 7 întrebuințări neașteptate ale ei!
Crassula, „arborele de jad” sau „copacul banilor” este planta de cameră care se găsește în fiecare a doua casă din țara noastră.De ce oare? Pentru că e foarte frumoasă? Nu pare atât de convingător… cel mai propabil oamenii cred că ea va aduce bogăție și belșug în casă.Crassula este o floare binevenită în casă, indiferent dacă crezi sau nu în efectele ei miraculoase în ceea ce privește banii, pentru că ea are și multe proprietăți de vindecare.


Dar până atunci trebuie să știi că planta respectivă are mai multe varietăți, cea mai răspândită este cea pe care o creștem acasă și are cel puțin cele 3 denumiri menționate mai sus.Nu uita sa distribui acest articol si prietenilor tai!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *