Ce Malformație Secretă Și Rușinoasă Are Andreea Bănică: „Am Încercat Să Le Îndrept, Dar Operația N-A Reușit”:Andreea Bănică a trecut, de-a lungul timpului, prin mai multe intervenții chirurgicale, unii dintre fani reproșându-i că nu rămâne ”naturală”.

Totuși, motivele pentru care Andreea a apelat la ajutorul medicilor sunt cu totul altele. Iar vedeta, de curând, a devoalat misterul.
Andreea Bănică s-a confruntat cu ”probleme” medicale care nu au nicio legătură cu operațiile estetice, astfel încât fanii săi pot să fie ”liniștiți”, din acest punct de vedere.

Vedeta a ajuns pe mâna medicilor din cauza unei apendicite, a efectuat două cezariene și… a încercat să îndrepte cele două degete mici de la mâini.Andreea Bănică încearcă să rezolve ”cazul degetelor mici”, numai că operația nu a reușit. În consecință, Andreea nu și-a pus silicoane și nu poartă nici lentile de contact, așa cum s-a vehiculat în spațiul public.

”Îmi pare rău că nu mă pot dezbrăca în fața voastră, ca să vă arăt că n-am nimic.
Am doar o apendicită, două cezariene și degetele mici de la mâini strâmbe. Am încercat la 16 ani să le îndrept, dar operația n-a reușit”, a mărturisit Andreea, conform click.ro.


Nu uita sa distribui acest articol si prietenilor tai!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *