Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Horoscop

Cod GALBEN de vânt în România. Rafalele vor ajunge la 90 de km pe oră



Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de tip nowcasting pentru mai multe judeţe din România. În următoarele ore vor fi intensificări locale ale vântului, cu rafale care vor ajunge la 90 km/h.

COD GALBEN: Valabil de la ora 8:15 până la ora 11:00



In zona : Județul Maramureş: zona de munte de peste cota 1800 m;
Județul Cluj: zona de munte de peste cota 1800 m;
Județul Bistriţa-Năsăud: zona de munte de peste cota 1800 m;

Se vor semnala : intensificări ale vântului cu viteze la rafală ce vor atinge 80…90 km/h viscolind și spulberând zăpada.

evomag.ro






Avertizările și atenționările meteorologice se actualizează în funcție de durata și gravitatea fenomenelor prognozate. Informările meteorologice se emit în cazul în care fenomenele meteorologice prognozate au potențial de a deveni temporar periculoase pentru anumite activităţi, dar altfel sunt obişnuite pentru perioada respectivă.
Vremea în România pentru următoarele zile




Vremea va fi deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii februarie, cu maxime cuprinse între 7 și 18 grade și minime între 0 și 8 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane. În Bucureşti, temperatura maximă se va situa, marţi, în jurul valorii de 15 grade Celsius.







loading…
loading…















evomag.ro




Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *