Descoperire şoc. Cadavrul mumificat al unui român căutat de şase luni a fost găsit în sistemul de ventilaţie al unui spital din RomaUn român care fusese internat în Spitalul Gemelli, din Roma, cu diagnosticul de ciroză, dar care a dispărut în urmă cu şase luni a fost găsit aproape mumificat în sistemul de aerisire al unităţii spitaliceşti.

Cadavrul aparţinând unui român fără adăpost, Hanţ Valer, în vârstă de 45 de ani, a fost descoperit, miercuri dimineaţă, într-un compartiment de conectare pentru conductele de ventilaţie situate la etajul al optulea al spitalului Gemelli.Potrivit publicaţiei Il Messaggero, bărbatul fusese internat în luna august a anului trecut cu ciroză hepatică, dar a dispărut la trei zile de la internare, după ce le ceruse medicilor să îi oprească tratamentul.

evomag.ro


Deşi în primă fază a părut că acceptă să rămână sub supraveghere, în toiul nopţii a dispărut din secţie. Nu a fost căutat de nimeni din personalul spitalului, astfel că la acest moment anchetatorii trebuie să stabilească în ce măsură există vreo responsabilitate în dispariţia bărbatului, precum şi în legătură cu faptul că acesta nu a mai fost căutat de atunci.

Anchetatorii nu exlud nicio pistă, de la cea a unui accident nefericit, la posibilitatea unei crime, urmată de ascunderea cadavrului.Stefano Luciani, procurorul care se ocupă de caz, a dispus efectuarea autopsiei în cazul românului dispărut în urmă cu şase luni, pentru moment fiind luată în calcul ipoteza unui omor din culpă. Hant fusese însoţit de un voluntar al „Caritas“. Potrivit medicilor, bărbatul avea, pe lângă boala legată de alcoolism, şi grave probleme cu vederea.
loading…
loading…
Hant fusese însoţit de un voluntar al „Caritas“. Potrivit medicilor, bărbatul avea, pe lângă boala legată de alcoolism, şi grave probleme cu vederea. Personalul medical a povestit că la momentul dispariţiei românul a fost căutat peste tot şi a fost chiar alertat sistemul de pază, însă fără succes.

Nefiind găsit, medicii au închis cazul prin „plecare voluntară“. Medicii spun că Hant nu avea nicio rudă în Italia şi că singurii care s-au interesat de el au fost voluntarii de la „Caritas“, inclusiv după dispariţia bărbatului.
Una dintre ipotezele de lucru ale anchetatorilor este că românul s-a îndepărtat de pavilionul unde se afla folosind ieşirea de urgenţă şi intrând apoi în compartimentul de conectare pentru conductele de ventilaţie, de unde ar fi căzut circa şase metri şi ar fi murit pe loc. Pentru moment, însă, poliţia nu exclude nicio ipoteză, nici măcar pe cea a unei sinucideri.
Cauza exactă a decesului românului va fi stabilită în urma autopsiei. Cadavrul în stare foarte avansată de descompunere a fost descoperit de nişte muncitori care făceau lucrări de întreţinere la etajul al optulea al uneia dintre clădirile spitalului din Roma. Corpul bărbatului era înţepenit între conducte şi printre fire electrice.
„Este greu de crezut ca ascunderea unui cadavru să nu aibă legătură cu o moarte violentă“, este declaraţia făcută la faţa locului de unul dintre investigatori. Aceeaşi sursă menţionează că, în cazul unei crime premeditate, se poate vorbi de o acţiune studiată în detaliu având în vedere ascunzătoarea perfectă dat fiind că atâtea luni nimeni nu şi-a dat seama de nimic, nici măcar de mirosul corpului în descompunere.

bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *