Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Drama ascunsă a lui Cristi Chivu! Boala care l-a schimbat complet. Cu ce se ocupă astăzi fostul căpitan al naționalei de fotbal



Cristi Chivu a fost unul dintre cei mai buni fundași pe care i-a avut România. Fostul căpitan al echipei naționale

a fost un fotbalist extrem de apreciat, care s-a remarcat tot timpul doar prin profesionalism.

Acest nu a intrat în niciun scandal și s-a dedicat total carierei. O accidentare i-a curmat însă posibilitatea de a face sport de mare performanță în continuare.



Cristi Chivu s-a accidentat într-un meci, mai exact a fost lovit la cap și a rămas cu sechele. Chiar dacă lucrurile s-au mai îmbunătățit, el nu mai este nici astăzi la fel ca la început.

„E o istorie complicată și pot să spun acum niște lucruri în premieră, fiindcă nu mai sunt în activitate.

După ce m-am operat la cap, n-am mai fost același om. Nu mai aveam cum să fiu ca înainte. A fost o accidentare care mi-a produs traume.

evomag.ro






Când am revenit pe teren, îmi paraliza pentru câteva secunde toată partea stângă dacă loveam mingea cu capul!

Nu mai puteam să fac nimic! Treptat însă, lucrurile s-au mai îmbunătățit, dar mi-am pierdut pentru totdeauna

sensibilitatea la degetele mâinii stângi”, a povestit Cristi Chivu, pentru gsp.ro.




„Dacă ating ceva, sunt obligat să mă uit ca să-mi dau seama ce am în mână. De exemplu, când bagi mâna în buzunar, în mod normal realizezi prin pipăire care e cheia, bricheta sau portofelul.

Eu nu mai pot face treaba asta.Trebuie să scot tot și să văd ce obiecte sunt. Asta e! M-am obișnuit și m-am adaptat la noul meu corp. N-am mai avut probleme în ultima vreme, dar nu știu

ce-mi va rezerva viitorul. Mă aștept la orice! (…) Nu-mi amintesc deloc lovitura, căzătura, ci doar faptul că eram conștient pe jos, dar brațul stâng îmi era paralizat.




Nici nu l-am mai simțit vreo două luni. Mi-am pus mâna în cap să văd dacă-mi curge sânge, însă nu mai aveam os. Era o gaură!”, a adăugat el.

Cristi Chivu este căsătorit de mult timp cu Adelina, fost prezentatoare de știri sportive.




loading…
loading…




Cei doi au împreună două fetițe superbe și se înțeleg foarte bine. Astăzi, întreaga familie locuiește la Milano și este este antrenor al echipei U14 a celor de la Inter Milano.










bestkids.ro


elefant.ro


evomag.ro




Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *