Raed Arafat, rabufneste: “Va cumpar glontul, faceti ce vreti cu mine”Raed Arafat, Seful DSU, a rabufnit la Antena 3. Secretarul de Stat spune ca s-a saturat ca el si echipa lui sa fie denigrati si acuzati.

Ce acuzatii i se aduc

Seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta a respins acuzatiile care i se aduc afirmand ca nu a luat si nici nu a dat cuiva un leu

„In momentul in care prindeti ca doctorul Arafat a luat un leu sau a dat cuiva un leu, desi este o chestie de coruptie, nicio problema.Eu va cumpar glontul, faceti ce vreti cu mine. Eu nu am facut asa ceva in viata mea si nu am sa il fac! Am incredere in oamenii cu care lucrez ca nici ei nu preteaza la asa ceva. Daca undeva se gaseste unul, se va scoate de acolo.

Raed Arafat a mentionat ca oamenii care gestioneaza criza de coronavirus nu pot trai sub ”aceasta teroare”.

Nu putem sa mergem sub aceasta teroare. Peste tot suntem hoti, suntem acuzati ca suntem hoti. Oameni buni, lucram pentru tara asta si facem pentru tara asta ce este la limita stresului maxim.

loading…
loading…


Poate sunt probleme care trebuiau rezolvate de ani de zile si acum cand rezolvam si cand ies rezultatele ne trezim ca suntem facuti hoti? Cum isi permite cineva sa vina sa acuze”, a spus Raed Arafat.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *