Bianca Pop, în lacrimi după ce a fost bătută pe litoral: „M-a tras de păr și m-a scuipat pe față”Bătută în plină stradă. Vedeta de la Antena 1 a trecut prin clipe de coșmar

Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, a fost bătută și scuipată în plină stradă. Vedeta se afla pe litoral când s-a întâmplat nenorocirea.
Bianca Pop, cunoscută pentru rolul de ispită pe care l-a avut în emisiunea Insula Iubirii, a apărut într-un live realizat pe o rețea de socializare plângând, cu părul deranjat, reușind să-și șocheze fanii din nou.Aceasta le-a povestit urmăritorilor ei cum a fost bătută și umilită chiar pe litoral. Mai mult decât atât, Bianca a dezvăluit și că a fost scuipată pe față de către atacatori.

Bruneta a a început să plângă isteric și să-și arate vânătăile și hainele aruncate în stradă.

loading…
loading…


Se pare că trecutul nu îi dă pace, deoarece protagonistul evenimentului era chiar un bărbat cu care Bianca a fost implicată emoțional cândva în trecut. Incidentul a avut loc chiar în recepția hotelului de lux la care era cazată vedeta.

Conform descrierii furnizate chiar de ispită, atacatorul ei era un bărbat robust, de etnie rromă.

„M-a tras de păr și m-a scuipat pe față. Dar nu este nicio problemă, înfundați toți pușcăria! În anul 2020 nu mai există clanuri, există lege! Mi-am găsit toate hainele aruncate în stradă, am bagajele rupte.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *