Ultimă oră! Ce le răspunde Gabriela Firea bucureștenilor care nu au apă caldăGabriela Firea a făcut un anunț de ultimă oră pentru locuitorii din Capitală care nu au apă caldă. Situația este una care se petrece în plina pandemie cu noul virus. Declarațiile făcute marți de primarul general din București au avut și caracterul de a-i înfuria pe cei care se confruntă cu această problemă de câteva zile.Ultimă oră! Ce transmite Gabriela Firea pentru locuitorii din Capitală care nu au apă caldă
Lipsa apei calde curente este o problemă cu care se confruntă locuitorii din Capitală. În plină pandemie de coronavirus, cetățenii nu pot utiliza apă caldă pentru cele necesare în locuință. Cu o situație similară se confruntă și locuitorii dintr-o comună argeșeană, unde nu există deloc apă curentă. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a susținut marți că bucureștenii se confruntă cu sistarea temporară de apă caldă din cauza a CET Sud. Aceasta a mai susținut că este o decizie ce a fost luată recent de către Ministerul Energiei.Gabriela Firea a susținut că motivul pentru care s-a sesizat lipsa de apă caldă este strâns legat de decizia luată de această entitate guvernamentală. Totodată, vina a mai fost aruncată și pe o defecțiune de la Termoenergetica. Problema e una ce afectează sectoarele 2 și 3 din București, fiind vorba despre mii de bucureșteni care nu au apă caldă. Mai exact, problema a fost sesizată în nu mai puțin de 1800 de imobile din Capitală. Mai mult, problema e una care datează încă de sâmbătă, din spusele cetățenilor nemulțumiți.
Anunțul primarului general
“Din nefericire, CET Sud, care aparţine de Ministerul Energiei, o entitate a Guvernului, a oprit pentru revizie, întâi a spus că a o lună, dar a prelungit această perioadă. Prin urmare apa caldă ajunge de la distanţe foarte mari şi iată că din această cauză sunt probleme cu alimetarea cu apă caldă a bucureştenilor”, a susținut Gabriela Firea, potrivit celor de la Mediafax.
„Au lucrat colegii noştri de la Termoenergetica inclusiv azi-noapte şi mi-au dat mesaj foarte de dimineaţă. Ne-am şi întâlnit într-un grup de lucru. Vor ca azi să încarce întreaga instalaţiei şi să se rezolve această problemă”, a mai completat edilul Capitalei.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *