Unul dintre indivizii care au omorât în bătaie un om de afaceri din Curtea de Argeș, achitat de judecători. Sentința nu este definitivăMagistrații de la Tribunalul Argeş au dat vineri sentinţa în cazul celor doi bătăuşi din comuna argeşeană Merişani care, în iunie 2019, l-au omorât în bătaie, după un conflict în trafic, pe Cătălin Plăiaşu, un om de afaceri din Curtea de Argeş.

Leonard Tudorici a primit şase luni de închisoare pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte şi 4 luni de închisoare pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. I se va deduce însă din pedeapsă perioada petrecută în arest preventiv, adică un an şi o lună.Acesta trebuie să achite în total daune morale de 175.000 de euro rudelor celui pe care l-a omorât în bătaie. Sentinţa poate fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Mihai Adrian Tudorici a fost achitat pentru complicitate la loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. În schimb, a fost condamat la un an de închisoare cu suspendare pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. El trebuie să facă 80 de zile de muncă în folosul comunităţii la Primăria Piteşti sau la Primăria Merişani, informează Adevărul.


La data de 24 iunie 2019, Cătălin Plăiaşu a ajuns în comă la Spitalul Judeţean Argeş, după ce a fost bătut crunt, ca urmare a unei şicanări în trafic, de Leonard Tudorici și Mihai Adrian Tudorici. Pe 1 iulie 2019, bărbatul a murit.


Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *