Andreea Bălan și Tiberiu Argint și-au recunoscut relația! Cei doi au făcut-o într-un mod inedit, iar fanii sunt în extazAndreea Bălan și Tiberiu Argint s-au dat de gol că au plecat împreună în aceeași vacanță. Fanii au sesizat imediat!

Andreea Bălan a trecut prin clipe cumplite la începutul acestui an când a observat mai mute schimbări de comportament la soțul ei, George Burcea. La un moment dat, el a venit și i-a spus că relațialor nu mai poate continua și că trebuie să divorțeze.Andreea Bălan a încercat să salveze căsnicia ei cu George, măcar de dragul celor două fetițe, însă, se pare că soarta nu a fost în favoare ei.

Cu toate aceste la câteva luni de la despărițire, Andreea Bălan a reușit să își adune forțele și să iubească din nou. Zvonurile spun că noul ei ibit este Tberiu Argint, însă cei doi nu au confirmat și nici nu au infirmat până astăzi.


Andreea Bălan și Tiberiu Argint și-au recunoscut relația!
Andreea Bălan este plecată într-o frumoasă vacanță alături de noul ei iubit și cu această ocazie, au confirmat că sunt împreună. Atât Andreea, cât şi Tiberiu au postat fotografii pe conturile lor de Instagram făcute în acelaşi loc şi în acelaşi timp. Cei doi sunt în vacanţă şi au profitat de vremea frumoasă pentru o plimbare în largul mării.

“Atenţie la tribord!!!“, a scris artista arătând spre iubitul său. Tiberiu, în schimb, a notat “Atenție la babord!!!”.

Fanii au fost pe fază şi i-au felicitat imediat pe cei doi îndrăgostiţi.

“Același loc. Mă bucur mult că ești fericită”. “Felicitări, și multă sănătate”. “Să vă fie de bine, bravo!”. Felicitări pentru noua relaţie, să fiţi fericiţi”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de aceştia.

Mai mult, unul dintre internauţi a observat că Tiberiu a cântat, alături de echipajul vasului, melodia “Liberă la mare”, spre încântarea artistei.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *