Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Emi Pian, rudă de sânge cu asasinul său?! Legăturile neștiute între clanurile Duduianu și Rinu



Emi Pian era rudă cu ucigașul său. Cei doi ar fi fost chiar veri.

Moartea lui Emi Pian schimbă cu totul harta lumii interlope în Capitală. Liderul clanului Duduianu a fost ucis de unul dintre membrii grupării Rinu, cunoscut în București sub numele de Napi. Cele două clanuri au fost înfrățite până de curând iar unii dintre lideri erau rude de sânge. Conform unor surse WOWbiz.ro, Pian și criminalul său ar fi fost chiar veri.



Discuția incredibilă dintre Napi și fratele lui Pian

O dovadă în acest sens apare pe contul de socializare a presupusului criminal al lui Emi Pian. Napi a postat recent o fotografie de la mare, la care a comentat Laurențiu, fratele mai mic al lui Emi Pian. Acesta i s-a adresat lui Napi cu apelativul ”vărule”, iar acesta i-a răspuns: ”Te pup, Cip”. Conversația a avut loc cu o lună în urmă.






Laurențiu Duduianu, mai cunoscut în lumea interlopă sub numele de Ciprian Duduianu, era fratele mai mic al lui Emi Pian. Ciprian este cel mai ”monden” dintre frații Duduianu, el având în trecut o relație cu ispita Bianca Pop. Ciprian s-a dovedit mai degrabă interesat de cluburi, mașini străine și fete frumoase și mai puțin de rivalități cu alte clanuri și afaceri ilegale. Acesta este și motivul pentru care, după ieșirea din închisoare a lui Emi Pian, anul trecut, între cei doi frați ar fi existat un schimb mai dur de replici.





Ca urmare a acestui conflict și după ce clanul Duduianu a intrat în conflict deschis cu cei din gruparea Vasiloi, Ciprian a preferat să părăsească țara pentru o perioadă și să se mute la Londra cu familia. Acest lucru a dus la o scindare și mai mare în sânul Duduienilor, care s-au împărțit în mai multe tabere, fiecare cu alianțele lor. Lovitura de teatru a venit însă în momentul în care Poliția a arestat 9 membri ai clanului Duduianu în dosarul maneliștilor tâlhăriți. A fost începutul sfârșitului pentru gruparea interlopă care a dominat Capitala în ultimul deceniu.




Ce s-a întâmplat în noaptea crimei între Pian și asasinul său?

Paradoxal, se pare că moartea lui Emi Pian nu a fost una premeditată ci a pornit de la un conflict spontan între el și Napi, după o partidă de barbut care s-a prelungit până târziu, în noapte. Cei doi s-au luat la harță, Pian l-ar fi jignit pe Napi, iar acesta ar fi luat un cuțit și l-ar fi înjunghiat pe Duduianu. Consecințele crimei ar fi însă printre cele mai grave, Duduienii fiind obligați în acest moment să strângă rândurile și să își apere supremația. Poliția este în alertă, pentru că vor urma zile complicate.
























Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *