Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Testament Florin Mototolea zis Emi Pian, cine va prelua conducerea clanului



Florin Mototolea, cunoscut ca Emi Pian, a murit pe 4 august după o răfuială la un joc de barbut. Testamentul liderului clanului Duduianu este scris de „legile” romilor, care se întreabă cine va prelua conducerea grupării infracționale. Tatăl acestuia, Nicolae Duduianu este arestat și ieșit din închisoare cu permisie doar pentru a participa la funerariile fiului său.



Se anunță răzbunări crunte pentru asasinarea lui Emi Pian și un testament ar fi fost lăsat de supranumitul „Șef al României” sau „Regele”, înainte ca acesta să moară. Legile țigănești și regulile clanurilor sunt aparent simple de înțeles. În momentul în care unul dintre lideri piere, conducerea este preluată de următorul cel mai în vârtă bărbat din familie.

În familia Duduianu singurul capabil să ducă testamentul familiei mai departe, era deocamdată Emi Pian, după moartea acestuia șefia clanului este incertă, dar testamentul va dezvălui cine va prelua conducerea.






Tesament Emi Pian, cine preia conducerea clanului Duduianu
Un apropiat al clanului Duduianu a declarat pentru HUFF.ro că unul dintre frații plecați în străinătate va prelua temporar conducerea clanului Duduianu, cel mai temut din România unul din cele mai vechi din București.




„Frații lui Emi Pian au început să ajungă în România pentru a participa la înmormântare. Din ce știu eu unul din fratele regelui nostru va prelua conducerea clanului (n.r. sursa nu a dorit să dezvăluie numele fratelui). Răzbunarea va fi mare și cruntă. În țigănie nu există testament ca la români, acest lucru se va face pe bază de ierarhie. Din închisoare Nicolae Duduianu (tatăl lui Emi Pian) va da ordine clare pentru a nu lăsa averea pierdută.”, a declarat în exclusivitate sursa noastră.

Milioane de euro imprumutate, „testamentul” nu scapă debitorii de datorii




În foarte puține cazuri din istorie se întâmplă ca cei care au primit bani împrumut cu camătă să nu mai aibă cui înapoia sumele imprumutate cu camătă. Sursa HUFF, explică situația, pentru că s-a pus problema cine va prelua conducerea după ce Emi Pian a murit.

„Banii dați cu camată se recuperează în 90% din cazuri. Nu există să dai bani împrumut și să n-aibă cine-i recupera. Chiar și dacă n-ar fi moștenitori sau să presupunem că ar fi fost distrus clanul, „legile” cămătăriei sunt clare. Clanurile se unesc între ele. Există alianțe între clanurile mari și cele mici.




Recuperatorii sunt în toate. Și niciunul din cei care a primit bani cu camată nu speră acum că nu va da banii înapoi celor din familia Duduianu. Sunt milioane de euro date cu camată, Nicolae va recupera pâna la ultimul parai. Dacă vrei să fie cum spui tu, testamentul e clar și nimeni nu-l încalcă. Chiar dacă nu facem hârtii de testament, noi țiganii știm legile noastre. Nu te poți duce la notar să faci testament că banii nu stau în bancă sau casete de valori, banii stau în casă la noi. Așa va face și familia lui Emi Pian. Frate-su va prelua conducerea și va trece la recuperat toți banii.”, a declarat pentru HUFF, sursa noastră.

Legile țigănești, fără testament pe hârtie, dar toți știu regulile și moștenitorii




Conform discuției avute sub protecția anonimatului cu sursa citată mai sus, tiganii nu fac testament pe hartie, dar de sute de ani funcționează după aceleași reguli. Nu există o hartie sau bani în conturi, nu există moștenitori de drept, iar birocrația nu încurcă afacerile clanurilor.

Fiecare dintre membri clanului știe ce are de făcut și cu ce se ocupă. Cum fiecare clan știe că nu este voie și este considerată jingire supremă să împrumuți cu camată aceeași persoană, pentru că așa banii riscă să nu mai fie recuperați.


















Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *