Ce a făcut ispita Bianca Pop când a ajuns la priveghiul lui Emi Pian FOTOBianca Pop, fosta ispită de la „Insula Iubirii” și bună prietenă cu Emi Pian, a participat la priveghiul său, dar a mers deghizată, astfel încât să nu o recunoască nimeni.

Bianca Pop a declarat că este foarte bună prietenă cu Emi Pian, pe numele său real Florin Mototolea, și că suferă foarte mult din cauza pierderii acestuia.

Ce a făcut Bianca Pop la priveghiul lui Emi Pian
Aceasta s-a gândit foarte mult dacă să participe sau nu la priveghi, dar până la urmă a mers acolo, pentru a-și lua rămas bun de la cel pe care îl considera un bun prieten.Pe pagina sa de Instagram, fosta ispită a postat un mesaj, în care a explicat că a mers acolo, dar s-a deghizat astfel încât să nu o recunoască nimeni. Și-a pus masca de protecție pe față, s-a îmbrăcat cât mai simplu și a încercat să nu atragă atenția.

„Am fost și eu la priveghi, însă nu am putut să intru când am văzut atâtea coroane, flori…am șimțit că mă doare foarte tare! Eu nu accept moartea lui…Așa că am mers cu masca să nu mă recunoască nimeni…și foarte simplu îmbrăcată. Am stat de vorbă cu mascații. Le-am spus să aibă grijă de mine. Sunt foarte tristă”, a postat Bianca Pop pe contul său de Instagram.


Bianca Pop, prietenă bună cu Emi Pian
De altfel, Bianca Pop a spus că nu știe dacă să participe sau nu la priveghiul și la înmormântarea lui Emi Pian, mai ales pentru că a avut mai multe conflicte în ultimul timp și se temea să nu pățească ceva.

„Nu știu ce să fac, m-am certat cu atâta lume. Toată lumea e supărată pe mine. Nu că aș păți ceva. Dacă se întâmplă ceva cu mine, aia e. Aș merge din respect pentru Emi, dacă mă duc poate nu e ok, dacă nu mă duc, iarăși sunt o falsă. De mers as merge, chiar sunt foarte supărată. Parcă sunt sedată de la tristețe. Am plâns toată ziua am fața zici că e injectată”, a recunoscut Bianca Pop la Antena Stars.


Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *