Dezvăluiri-șoc despre mafia din Poliție. ”A găsit o coroană mortuară pe mașină și un bilet pe care scria…”Dezvăluiri incredibile despre mafia din Poliție ies la iveală! Deputata Adriana Săftoiu scrie pe o rețea socială despre drama trăită de o polițistă sub acoperire. Săftoiu spune că polițista a fost trădată de șefii ei direcți care știau despre operațiune.

Polițista s-a trezit cu o coroană mortuară pe mașină și a fost amenințată că îi va fi ucis copilul, imediat ce a reușit să destructureze o rețea de trafic de minore.Aceasta spune că extrem de puține persoane știau că e infiltrată și unde locuiește, ceea ce arată că a fost trădată de șefii săi.

După incident, polițista s-a retras.


”Polițistă, tânără, infiltrată într-o rețea de trafic de persoane. A absolvit facultatea de psihologie şi a lucrat într-un DGASPC (păstrez anonimatul din motive lesne de înțeles).

Se decide să dea examen la Academia de poliție, ia examenul, absolvă şi e angajată în sistem, hotârătă să se dedice destructurării traficului de minore. Infiltrată între traficanţi, deconspiră o întreagă rețea la nivelul județului unde lucra.

”Renunță acum, dacă nu vrei să ne ocupăm de copilul tău”
Fix în ziua în care îi oferă pe tavă pe capii rețelei, la câteva ore, acasă fiind, aude alarma mașinii. Se uită pe geam. Pe mașină – o coroană funerară. În cutia poștală, mesaj: Renunță acum, dacă nu vrei să ne ocupăm de copilul tău.

Doar câteva persoane știau că e infitrată. Extrem de puține. La fel de puține știau unde locuiește. Şi totusi, la câteva ore după ce respectivii sunt reținuți, este amenințată.

A renunțat și s-a retras. Și-a dat seama că nu de traficanți trebuie să se ferească, ci chiar de unii colegi. Am ascultat și am tăcut. Dar las aici încă o mărturie despre ceea ce nu vrem să vedem”, scrie Ana Adriana Săftoiu pe o rețea socială.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *