NOUA IPOTEZĂ A PROCURORILOR: EMI PIAN, UCIS LA COMANDĂ?! CINE ÎL VOIA, DE FAPT, MORT PE “REGELE” DUDUIENILORProcurorii iau în calcul orice variantă legată de moartea lui Emi Pian. Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca “Regele Duduienilor” să fi fost ucis, de fapt, la comandă. Cine îl voia mort pe vestitul interlop?

Polițiștii care anchetează moartea lui Emi Pian iau în calcul ipoteza uciderii cu premeditare. Mai ales, ținând cont de faptul că încăierarea a avut loc între două clanuri înfrățite. Emi Pian se înțelegea destul de bine cu membrii clanului Rinu și, implicit, cu bărbatul care l-a ucis. Clanurile Rinu și Duduianu erau cunoscute în lumea jucătorilor de noroc ca fiind cei care dau bani cu camătă prin cazinouri.Mai mult, un argument plauzibil pentru această ipoteză este faptul că Emi Pian cunoștea multe secrete importante în lumea interlopă. Chiar cu două zile înainte să moară, „Regele” Duduienilor a transmis un live pe Facebook, în care vorbea despre ce secrete urmează să divulge în public despre persoane cunoscute, de care Poliția Capitalei va fi foarte interesată să audă.


Cine îl voia mort pe Emi Pian?
”Vă pun și eu o melodie și după aia faceți ce vreți voi. Cât avem, cumătrul meu, aici? 650? Mă, când ajungeți la 1.000 o să auziți ce n-ați auzit în viața voastră. Și voi și IGP-ul și Capitala și tot! Oricum îi repect pe toți, respect toată Poliția Română deoarece își fac treaba, fără ei n-am putea să existăm.

Că intră lumea peste noi în casă, ne bate pe stradă! Poliția cât exist, existăm și noi! E adevărat, tată? Dacă n-ar fi poliția, ar fi foarte greu pentru mine, unul, greu. Ar fi junglă strada!”, a povestit Emi Pian în ultimul live pe care l-a avut pe contul lui de socializare. Transmisia a mai durat două minute de la momentul anunțului, iar 48 de ore mai târziu, acesta urma să-și piardă viața.
Se pare că mulți interlopi îl invidiau și îi voiau răul lui Emi Pian. Dezvăluirile pe care le-ar fi făcut interlopul ar fi cutremurat întreaga mafie din România, fapt ce întărește supoziția anchetatorilor, conform căreia ar fi avut loc o crimă premeditată.
Emi Pian, ucis de un alt interlop
Emi Pian, pe numele real Florin Mototolea, a fost ucis luni noapte într-un scandal al clanurilor, după o sesiune de barbut în zona Giulești a Capitalei. În jurul ore 05:00, autoritățile au fost sesizate cu privire la faptul că un bărbat de 39 de ani a fost înjunghiat mortal.

Principalul suspect în cazul morții lui Emi Pian a fost dus la audieri în urmă cu scurt timp. Este vorba despre Richard Gheorghe Emanuel.

Bărbatul a fost dus vineri, 7 august la audieri, secția Omoruri. Suspectul a stat până azi la Spitalul Elias, acolo unde a ajuns imediat după incident, cu răni la mâini, și unde a rămas internat sub pază.
În timp ce era condus la audieri, Richard a declarat: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viață. A vrut să îmi curețe viața”.

După ce inițial s-a vehiculat că principalul suspect în cazul înjunghierii lui Emi Pian ar fi Ciprian Napy, fiul liderului Rinu, situația a luat o altă întorsătură, punându-l pe Richard în prim-plan. Se pare că el ar fi fost cel care a început scandalul și l-a înjunghiat pe șeful Duduienilor.
Florin Salam, înrudit cu Emi Pian
Salam l-a botezat pe Dani, fiul lui Emi, cei doi fiind astfel și cumetri. Cu toate acestea, se pare că între cei doi existau probleme în ultima perioadă. Polițiștii susțin că mai mulți maneliști de renume au fost amenințați, bătuți, tâlhăriți de clanuri interlope și obligați să cânte la petreceri pe gratis. Printre aceștia s-ar număra și Salam, deși artistul nu a vrut să recunoască acest lucru. Dincolo de aceste zvonuri și de conflicte, Florin Salam a dezmințit public totul. Mai mult, manelistul a mers și a cântat zilele acestea la priveghiul lui Emi Pian.
„Maneliștii? Păi, eu sunt manelist? Eu sunt artist. M-ai înțeles? Credeți-mă din suflet, nu îmi arde să vorbesc despre asta. Nu sunteți poliție. Sunt și obosit, plecam la nuntă! Nu am avut treaba asta cu ei, sunt prietenii mei!”, a declarat Florin Salam când a fost întrebat despre relația cu Emi Pian.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *