Răsturnare de situație. Clanul Duduienilor flutură steagul alb și promite că nu va exista nicio răzbunareClanul Duduienilor flutură steagul alb și spune că nu se va răzbuna pe rivalii care le-au băgat liderul în pământ. Rudele lui Emi Pian și avocatul familiei spun că este exclusă răzbunarea și cer oamenilor legii să facă dreptate. În același timp, casa lui Emi Pian s-a transformat în loc de pelerinaj.După cele 200 de amenzi date de polițiști pentru nerespectarea regulilor impuse în pandemie, rudele lui Emi Pian au impus reguli stricte la priveghi.

”Ies, vin 10, ies 20, uite așa nu stă nimeni, stau 10 minute, îl văd…”, a declarat o rudă a lui Emi Pian.

”S-a impus organizatorului evenimentului să pună la dispoziție celor care vor participa măști și dezinfectant, asta fiind o condiție pentru a putea avea acces înăuntru, în contextul prevenirii răspândirii acestui coronavirus”, spune și Laurențiu Ciobanu, comandant direcția de Jandarmi București.Familia pare să se fi răzgândit și în privința răzbunării iar steagul alb este fluturat și de avocatul familiei.

”Nu ne răzbunăm, noi lăsăm poliția să își facă datoria. Sunt organe de Poliție și după lege, așa facem”, a declarat familia.
”Toți membrii familiei au fost audiați în calitate de martori, nu au fost formulate acuzații, niciun membru al familiei, al numitului Mototolea Florin, nu are calitate de suspect sau de inculpat. Cel mai important aspect, nu va exista răzbunare, nu va exista război”.

Liderul clanului Duduianu a fost ucis după un joc ilegal de barbut din cartierul Giulești. A doua persoană rănită în altercație este chiar principalul suspect al crimei, un tânăr din clanul Rinu, în vârstă de 27 de ani, care este internat la Spitalul Elias.

Emi Pian va fi înmormântat duminică, la cimitirul Tudor Vladimirescu din Capitală.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *