Scene dramatice la audieri. Ce s-a întâmplat cu fiul lui Emi PianFiul lui Emi Pian a ajuns la poliție pentru audieri, iar din cauza extenuării a căzut ca secerat. Tânărul ar avea cinci zile de când nu a închis un ochi și nici nu a mâncat.

Gabriel Duduianu a căzut din picioare la audieri
Polițiștii au făcut percheziții în casa familiei Duduianu pentru a căuta armele pe care aceștia le-au folosit în scandalul de marțea trecută, atunci când liderul clanului Duduianu a fost ucis de un membru al clanului Rinu, Richard Emanuel Gheorghe.Grațian și Ciprian Pian, frații mai mici ai interlopului ucis, au fost luați pe sus de mascați și duși la audieri, cei doi luând parte la altercație în momentul cu pricina. De asemenea, în urmă cu câteva zeci de minute, la poliție a ajuns și Gabriel Duduianu, fiul lui Emi Pian.Gabriel Duduianu a fost prezent la scandalul din noaptea fatidică în care tatăl său a fost ucis. În timpul audierior, tânărului i s-ar fi făcut rău și a leșinat.
“A căzut, pur și simplu. A fost dat cu apă pe față și și-a revenit. A spus că nu a dormit deloc de când a murit tatăl său și că nu a mâncat aproape nimic în ultimele zile. Este clar afectat de tot ceea ce a trăit în acea noapte. Este un copil care și-a văzut tatăl măcelărit sub proprii lui ochi, fără să poată face nimic. Priveghiul a fost unul cu multă jale, care l-a consumat enorm. Nu mai are vlagă nici să vorbească. Este și foarte speriat de faptul că unchii lui sunt la poliție și riscă să fie arestați. Întreabă mereu de ei”, au dezvăluit surse de încredere, pentru impact.ro.
Gabriel Duduianu a fost cel care l-a dus pe tatăl său la spital după ce i-a fost secționată artera femurală de la piciorul drept, fapt care i-a și adus moartea.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *