ADOLESCENT DIN IAȘI, BĂTUT, RĂPIT ȘI FĂCUT SCLAV LA O STÂNĂ!Clipe de groază pentru un adolescent din județul Iași! Acesta a fost bătut mai întâi, apoi răpit, sechestrat și transformat în sclav la o stână. Vinovații, șase la număr, au fost condamnați.

Victima avea scape de la stână, profitând de un moment de neatenție a indivizilor care-l maltrataseră. Direct la Poliție a oprit adolescentul, unde a povestit tot ce i se întâmplase, scrie bzi.ro. Iar cei șase indivizi fără suflet au ajuns pe mâna anchetatorilor, apoi pe cea a magistraților. Astfel, judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au pus punct definitiv procesului penal și au dispus la următoarele pedepse: Liviu Gheorghe Huțuțui (34 de ani) la 3 ani de închisoare, Ioan Cătălin Ciobanu (34 de ani) 2 ani și 8 luni de închisoare, Aurel Aparască (40 de ani) 3 ani și 4 luni de închisoare, Dănuț Mihai Dărîngă (33 de ani) 2 ani și 8 luni de închisoare, în vreme ce Petru Amuntenci (35 de ani) a fost condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare, pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

loading…


În același dosar, Daniel Atincăi (32 de ani) a primit o pedeaspă de 3 ani de închisoare, pentru lipsire de libertate și lovire.

Adolescent răpit, sclav la stână! S-a lăsat cu multe condamnări
Faptele s-au petrecut în urmă cu doi ani, la mijlocul lui 2018. „În noaptea dintre 12 și 13 iunie 2018, în jurul orei 23:30, inculpații au mers împreună la stâna situată în zona denumită popular „Dealul Bacalul”, au pătruns în interiorul acesteia, unde dormeau ciobanii și, prin folosirea forței fizice, au dus-o forțat, împotriva voinței sale, pe persoana vătămată minoră S.I.C., față de care au întrebuințat acte de violențe, loviri și cuvinte de amenințare, obligând-o să-i însoțească la un autoturism parcat la circa 500 m distanță față de stână.

loading…

Cu această ocazie, Daniel Atincăi i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele în zona feței și a capului persoanei vătămate Ș.R., lăsând-o în stare de inconștiență, cauzându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare 7-9 zile de îngrijiri medicale. Ulterior, inculpații l-au condus pe S.I.C., minor la acea dată, împotriva voinței sale, pe raza județului Iași, determinându-l să lucreze în continuare la stâna inițiatorului agresiunii. Pe 13 iunie 2018, persoana vătămată a fost identificat de către polițiști”, au scris procurorii.


Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *