După ce și-a concediat managerul, Alex Velea l-a angajat pe fostul impresar al lui Nicolae Guță! Cătălin Rotaru a lucrat cu toți maneliștii importanți din RomâniaAlex Velea face o mișcare interesantă, după ce și-a concediat impresarul pe fondul scandalului dintre el și Lino Golden & Mario Fresh.

Alex Velea și-a luat alt impresar, după ce a renunțat la serviciile lui Mădălin Moșoiu, omul care i-a fost alături în ultimii ani. Golden Boy Society are un manager nou-nouț, în persoana lui Cătălin Rotaru. Acesta este un nume extrem de cunoscut în lumea manelelor, însă de câțiva ani și-a deschis o agenție prin care lucrează cu artiști din toate genurile. În urmă cu câțiva ani, el dădea interviuri în calitate de manager al lui Nicolae Guță.

loading…


Cătălin Rotaru lucrează acum cu Lavinia, Nadir și Jean de la Craiova

Nu există manelist important care să nu fi lucrat cu Cătălin Rotaru. Pe vremea când nu exista Youtube, toți câtăreții de manele, de la Florin Salam, Jean de la Craiova, Nicolae Guță, Vali Vijelie etc, înregistrau la Amma Music. Cel care se ocupa de această casă de producție era nimeni altul decât Cătălin Rotaru. În urmă cu 7 ani, Cătălin Rotaru a venit la un show de televiziune în calitate de manager al lui Nicolae Guță și i-a luat acestuia apărarea în calitate de manager și prieten.

loading…

În acest moment, în afară de Alex Velea și Golden Boy Society, Cătălin Rotaru mai are în portofoliu artiști precum: Bogdan de la Ploiești, What’s Up, Theo Rose, Nadir, Lavinia, Sorinel Puștiu, Romică Țociu și Cornel Palade, Ghiță Muntenu, Liviu Puștiu sau Jean de la Craiova.
Mădălin Moșoiu a rămas să lucreze cu Lino și Mario
De partea cealaltă, Mădălin Moșoiu va lucra cu Mario Fresh și Lino Golden. Fostul manager de la Golden Boy Society s-a certat cu Alex Velea după ce acesta a fost văzut la ziua de naștere a lui Lino Golden, care era în plin scandal cu binefăcătorul său. Din acel moment, Alex Velea n-a mai vrut să audă de Moșoiu. Acestuia i s-ar fi reproșat și faptul că nu a intervenit nici un moment pentru calmarea celor doi ”rebeli” și aducerea lor pe drumul cel bun, atunci când au dat primele semne că vor să meargă pe cont propriu.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *