Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ce simptome are românca vaccinată împotriva coronavirusului



Silvia Câmpeanu s-a oferit voluntar pentru vaccinarea împotriva noului coronavirus, după ce și-a pierdut tatăl care s-a infectat cu COVID-19.

Tânăra a spus că a primit un val de reacții negative după vaccinarea cu noul ser. Aceasta a mărturisit și faptul că unii au acuzat-o că a primit bani, iar alții s-au bucurat că tatăl ei a murit.

Tânăra a susținut ca nu primește bani pentru această vaccinare

Silvia spune că nu are niciun fel de beneficiu material și are și documente care atestă acest lucru. ”Singurele cheltuieli care s-ar deconta ar fi cele rezonabile de transport, dar eu venind de undeva de la 10 kilometri e absolut absurd să solicit orice beneficiu material”, a declarat Silvia Câmpeanu, miercuri seară, în cadrul unei emisiuni TV.


”Mă simt bine, merg, mănânc, dorm. Am absolut toate activitățile pe care le aveam și înainte, atât eu cât și soțul meu pentru că și el este voluntar”.

Silvia a fost vaccinată sâmbătă





”M-am simțit absolut normal. Am avut o ușoară durere de cap care a venit la un moment dat și a dispărut fără niciun fel de medicație. Din câte am înțeles, din voluntarii văzuți la acea clinică de studiu, și erau aproape 1000 de voluntari, nimeni nu a avut efecte adverse”, a mai spus Silvia Câmpeanu în cadrul unei emisiuni TV.

Silvia Câmpeanu a fost aleasă ca voluntar pentru unul dintre vaccinurile anti-COVID dezvoltate de britanici. Tratamentul împotriva coronavirus produs de Novavax se află în faza de testare.


























Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *