Reacţii în urma decesului lui Bogdan Stanoevici. Ştefănescu: A murit cu zile, infectat cu un microb din spital. Şoşoacă: Se vindecase de COVID-19Bogdan Stanoevici a murit cu zile pentru că a fost infectat cu un microb din spital, afirmă fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu.

Codrin Ştefănescu: „Propaganda asta infectă spune că din cauza virusului ucigaş”.


Diana Şoşoacă: „Bogdan Stanoevici nu a murit de COVID. Se vindecase la 2 săptămâni după internare.”

„A murit Bogdan Stanoevici! Un om minunat şi un curajos cum rar mai întâlneşti in zilele noastre! Propaganda asta infectă spune că din cauza virusului ucigaş! Fals! Bogdan a murit cu zile pentru că a fost infectat cu un microb din spital! A fost bolnav de Covid, dar l-a învins!

Ziceţi adevărul, nu minţiţi! Nu vă bateţi joc de un om hotărât, care s-a luptat pentru viaţa sa până în ultima secund! Dumnezeu să te aibă în pază, Bogdan”, scrie pe Facebook Codrin Ştefănescu.

O poziţie similară are şi senatorul AUR Diana Şoşoacă.

„Bogdan Stanoevici nu a murit de COVID. Se vindecase la 2 săptămâni după internare. Bogdan avea afecţiuni de o viaţă care nu i-au fost tratate. La 62 de ani, arăta ca la 45.
M-a rugat să lupt până la capăt şi să nu mă las. Aviz amatorilor şi criminalilor din sistem! Nu ne puteţi omorî pe toţi”, afirmă senatorul AUR.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *