Soțul Deliei a dat lovitura în pandemie. Cântăreața și Răzvan Munteanu s-au umplut de baniRăzvan Munteanu, jumătatea Deliei de 10 ani a știut ce să facă în pandemie ca să facă bani cu lopata.
Este implicat în cariera Deliei, dar are și propriile sale afaceri. Din care Răzvan Munteanu a făcut mulți bani în pandemie.


Soțul Deliei a dat lovitura în pandemie. Cântăreața și Răzvan Munteanu s-au umplut de bani
Chiar dacă toată lumea se plânge că o duce rău cu banii, Delia și soțul său, Răzvan Munteanu o duc mai bine ca niciodată. Drept dovadă, în acest moment, cei doi sunt în Mexic unde se relaxează. Și asta pentru că Răzvan a tras lozul cel mare. Pe lângă două cluburi în Centrul Vechi, el e partener într-o firmă de construcții, iar acest lucru i-a luat grija zilei de mâine privind finanțele. Compania unde acesta investește face atât blocuri de locuințe, cât și birouri.

“Eu sunt prieten cu ei şi am plecat încet, ca şi client, apoi ca investitor şi apoi acţionar. Adică am urmat toate treptele. Îmi place această afacere. O să avem nişte proiecte care duc dincolo de rezidenţial, o să apară o divizie premium. Eu am o teorie. În România, oamenii cu bani sunt cei mai defavorizaţi dacă urmărim ce aşteptări au ei şi stilul lor de viaţă. Oamenii normali au foarte multe facilităţi. Clienţii au venit la One United pentru că ce s-a promis aia s-a întâmplat. Plecând de la nivelul de calitate până la termenele de execuţie”, a declarat Răzvan cu ceva timp în urmă.
Delia și soțul său s-au mutat într-un asemenea apartament
Printre cei care au ales un astfel de apartament cu totul spectaculos a fost Delia și Răzvan. Este vorba de un imobil în partea de nord a Capitalei, iar cântăreața l-a mobilat într-un asemenea stil încât ar putea fi invidiată chiar și de cele mai mari vedete ale lumii. Cea mai spectaculoasă rămâne piscina de pe acoperiș, unde Delia se fotografiază tot timpul, spre deliciul fanilor săi.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *