In 1997, ea a născut șapte copii si soțul ei a parasit-o. Iata cum arata azi: cei șapte magnifici:In 1997, lumea a aflat ca familia americana McCaughey avea sapte copii.

Deodata! Si toti au supravietuit. A fost un adevarat miracol medical.
Cum s-a intamplat? Familia McCaughey avea deja o fiica. Dupa nasterea ei, Kenny nu a mai putut ramane insarcinata mult timp, asa ca au folosit serviciile fertilizarii in vitro.Cat de surprinsi au fost cand au aflat ca toti embrionii au prins radacini!Dupa nastere, fiecare dintre copii a cantarit cel mult 1,5 kg, ceea ce este foarte putin pentru nou-nascuti. Doi din cei sapte copii, din nefericire, s-au nascut cu probleme. Copiii au fost operati, si au putut sa invete sa mearga.
Totusi, toti copiii au supravietuit, au crescut si chiar au absolvit o scoala. Aceasta a fost prima data cand toti cei 7 copii dintr-o astfel de sarcina s-au nascut si au supravietuit.

Nu uita sa distribui acest articol si prietenilor tai!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Femeia în travaliu a căzut în genunchi și și-a implorat familia să i se facă cezariană, dar toți au spus că nu are voie.

Preluat de pe https://romania-frumoasa.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *