Site icon Prostia

Primele violente in Romania din cauza certificatului verde. Un grup de constanteni s-a batut cu jandarmii pentru a intra la Targul de Craciun



Un scandal a avut loc, vineri seara, la Targul de Craciun din municipiul Constanta, dupa ce mai multe persoane au incercat sa forteze accesul in interior, desi nu aveau certificatul verde, care le-ar fi permis sa intre, jandarmii intervenind si reusind sa restabileasca ordinea, informeaza News.ro.

Primaria Constanta a transmis printr-un comunicat de presa, ca oamenii respectivi au fortat gardurile montate de autoritati pentru a patrunde la Targul de Craciun.


„Un grup restrans de barbati si femei a provocat in urma cu cateva momente un scandal teribil in parcul Arheologic din Constanta. Oamenii nu au tinut cont de copiii care se aflau in targul de Craciun si au fortat gardurile montate de autoritati, au daramat o parte dintre ele si s-au incaierat cu fortele de ordine.

Nu au tinut cont de nimic in incercarea lor disperata de a intra in Targul de Craciun fara a avea certificatul verde. Nu i-au impiedicat nici privirile speriate ale copiilor prezenti in parc si nici lacrimile acestora. In timp ce ei provocau acest circ si fortau gardurile, constantenii responsabili asteptau in ordine sa intre in parc”, a anuntat Primaria Constanta.





Sursa citata mentioneaza ca jandarmii au intervenit si au reusit sa restabileasca ordinea.

Primaria Constanta organizeaza Targul de Craciun in perioada 1 decembrie 2021 – 9 ianuarie 2022, in Parcul Arheologic din centrul orasului.

Accesul se va face in baza Certificatului Digital European si este permis doar persoanelor vaccinate cu schema completa si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei si persoanelor care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a confirmarii infectarii cu virusul SARS-Cov-2.

Sunt exceptati copiii cu varsta mai mica de 12 ani, insotiti de un adult, dar care se afla intr-una dintre situatiile respective.

Municipalitatea a precizat ca nu este permis accesul cu un Certificat Digital Electronic emis in baza unui test.

























Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Exit mobile version