Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Cristina Șișcanu, mesaj sfâșietor de ziua fiului ei. Vedeta nu se poate bucura pe deplin
  Este zi de sărbătoare în familia lui Mădălin Ionescu.

  Fiul său, Filip, a împlinit vârsta majoratului, 18 ani, o vârstă pe cât de frumoasă pe atât de plină de provocări. Se spune că la 18 ani începe viața cu adevărat.


  De ziua lui Filip, Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, i-a transmis acestuia un mesaj extrem de emoționant.

  Mesajul Cristinei Ionescu pentru fiul ei, în ziua majoratului său
  Filip este un copil special, iar Cristina Șișcanu a spus că de ziua lui, un ochi îi râde și celălalt îi plânge. Un vaccin făcut în primii ani din viață i-a schimbat destinul lui Filip care ar fi putut să trăiască altfel, să se bucure diferit de vârsta majoratului.  Cristina Șișcanu îl crește pe băiatul lui Mădălin Ionescu de când acesta avea 6 ani. Ea îl consideră copilul ei, primul ei copil pe care îl iubește necondiționat. În ziua în care băiatul a împlinit 18 ani, Cristina a postat pe Facebook mai multe poze în care apare cu băiatul ei, iar la descriere apare un mesaj foarte profund.

  Lacrimile îmi curg șiroaie când scriu aceste rânduri… Și astăzi mai simt revoltă împotriva destinului: de ce trebuie să duci o asemenea povară? Te iubim enorm și ne dorim din suflet să fii fericit. Ne înseninezi zilele cu fața ta solară și cu zâmbetul larg. Îti doresc tot binele din lume și voi fi mereu alături de tine!, sunt cuvintele Cristinei Șișcanu.

  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
  \x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *