Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

„S-a dopat si s-a dopat la greu”
  Simona Halep a revenit pe terenul de tenis după o absență de mai mult de un an și jumătate, profitând de ridicarea suspendării. Cu toate că a avut o comportare onorabilă la Miami și a fost întâmpinată cu simpatie, nu toată lumea pare încântată de revenirea ei pe teren.

  Potrivit Sportskeeda, există destui fani care consideră că Halep nu merită un wild card, acuzând-o că ar fi folosit metode necinstite. În plus, platforma online a înregistrat și câteva reacții jignitoare la adresa ei.


  “Și-a dopat și s-a dopat la greu, dar pentru că e plăcută de toată lumea a primit deja wild card.”
  “Simona Halep s-a dopat și s-a dopat la greu. Întregul proces a durat prea mult pentru a ajunge la o decizie, dar pentru că este foarte plăcută au ajuns să-i dea wild card”, a scris un iubitor al tenisului, care nu pare să fie tocmai fanul Simonei.

  “Da, nu-mi place că Halep primește wildcard-uri în turneele WTA. Pentru asta iau în considerare dovezi disponibile pe care le avem, adică raportul ITIA. TAS a rămas tăcut și încă nu își justifică decizia în mod corespunzător”, a comentat un alt fan, potrivit prosport.ro.  “Mi se pare ciudat cum a fost reacția presei la hotărârea TAS… de a se alătura imediat, arătând ITIA ca o instituție frauduloasă. Avem un raport de peste 100 de pagini și extrem de detaliat din partea ITIA. Dar, nu avem nimic de la TAS în afară de faptul că «noi am crezut-o pe Halep»”, a comentat altcineva.

  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
  \x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *