Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Tatăl ei a fost cel mai adorat român, așadar pentru ea a fost dificil să iasă din “umbra” lui
  Fiica marelui artist, Dem Rădulescu, a împărtășit într-un interviu emoționant difuzat la televizor, amintiri și trăiri legate de tatăl său, care s-a stins din viață într-un moment fragil, când ea însăși era doar la vârsta fragedă de 13 ani. Dem Rădulescu, nume de referință în lumea artistică a României, este descris de Irina, fiica sa, drept un om cu o disciplină riguroasă și un etică muncitorească impresionantă.


  În acea discuție profundă, Irina a dezvăluit că bucuria ei este adesea mai intensă atunci când vorbește despre succesele sau realizările părinților săi, în special ale mamei sale. Ea a mărturisit că simte o satisfacție deosebită când mama sa are parte de premiere reușite în cariera sa artistică, ceea ce o face să se bucure și mai mult decât atunci când realizează ceva personal. A fost un moment de reflecție pentru Irina să își amintească de trecerea tatălui său la cele veșnice la o vârstă atât de fragedă pentru ea. La vremea respectivă, Dem Rădulescu era perceput de către fiica sa ca un om strict, dar respectat, care își dedicase viața artei și muncii sale.  În ciuda lipsei tatălui său din viața ei de zi cu zi, Irina a dezvăluit că și-a dorit foarte mult ca Dem Rădulescu să o vadă crescând și să o susțină în aspirațiile sale artistice. Ea a împărtășit că încă din anii 2000 își exprima dorința de a deveni actriță și că ar fi fost o mare bucurie pentru ea să își vadă tatăl mândru de realizările sale. În acest sens, mama sa a avut un rol important, fiind mereu prezentă și oferindu-i sfaturi și îndrumări în momentele critice. Chiar și acum, Irina recunoaște că mama sa rămâne un pilon de stabilitate și încredere în viața ei.  Povestea lui Irina și a legăturii sale cu tatăl său aduce în prim-plan aspecte esențiale despre impactul pe care îl poate avea un părinte asupra vieții și carierei copilului său. Chiar și după plecarea sa din această lume, Dem Rădulescu continuă să fie o prezență puternică și inspiratoare în viața Irinei, influențându-i deciziile și oferindu-i sprijinul și înțelepciunea necesară în momentele dificile. Această poveste este un omagiu adus unei legături părinte-copil care transcende timpul și spațiul, ilustrând puterea iubirii și a amintirilor în viața fiecăruia dintre noi.  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
  \x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *