Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Atenție La Noua Metodă De Jefuire: Escrocii Folosesc Copii Sau Cărucioare!
  Metoda inovatoare de jefuire care a apărut recent în România reprezintă o amenințare serioasă pentru populație. Escrocii au găsit o modalitate ingenioasă de a-și atrage victimele, folosind cărucioare, scaune de mașină sau chiar copii pentru a induce în eroare oamenii. Asociația non-guvernamentală Asociația Save Our Souls – S.O.S avertizează cu privire la aceste riscuri și îndeamnă cetățenii să fie extrem de vigilenți.


  Metoda de jefuire prin utilizarea unor obiecte care dau impresia că sunt ale unui bebeluș părăsit în mijlocul pustietății a fost observată și în Statele Unite, unde a captat atenția publicului în urma unui incident recent. Carlee Russell, o tânără studentă la medicină din Alabama, a declarat că a fost răpită după ce a încercat să ajute un copil pe marginea străzii. Cu toate acestea, autoritățile susțin că nu există dovezi că răpirea a avut loc și că nu există informații despre vreun copil dispărut în acea zonă.  Pe 13 iulie, Russell se afla la volanul mașinii sale pe autostrada I-459 în Hoover, Alabama, când a observat un copil mic în scutece care rătăcea pe marginea drumului. Alarmată de această situație, ea a sunat imediat la numărul de urgență 911 pentru a raporta incidentul. În același timp, Russell a pierdut contactul cu un membru al familiei sale, dar apelul telefonic a rămas în continuare în desfășurare.  Înregistrările camerelor de trafic au surprins momentul în care Russell oprește mașina și se apropie de partea pasagerului, dar înainte ca poliția să ajungă la locul incidentului, ea a dispărut fără urmă. Autoritățile au refuzat să ofere informații suplimentare despre circumstanțele dispariției, cu excepția faptului că nu au existat alte apeluri referitoare la un copil dispărut.
  Aceste situații în care oamenii sunt atrasi în capcane prin utilizarea unor obiecte aparent inofensive reprezintă o amenințare reală și trebuie luate în serios. Este important să fim vigilenți și să nu ne lăsăm păcăliți de aparențe. În cazul în care suntem martorii unei astfel de scene, trebuie să anunțăm imediat autoritățile și să ne păstrăm în siguranță, evitând să ieșim din vehicul.  Situații similare au fost raportate și în alte țări, semn că această metodă de jefuire a devenit o tendință la nivel internațional. Escrocii sunt extrem de inventivi și adaptează mereu metodele lor pentru a păcăli oamenii nevinovați. Este necesar ca autoritățile să fie vigilente și să acționeze prompt în astfel de cazuri, iar cetățenii să fie bine informați și să ia măsuri de precauție.
  În concluzie, metoda de jefuire prin folosirea unor obiecte aparent legate de un copil abandonat reprezintă o amenințare reală și trebuie să fim atenți la semnele care ne pot indica o astfel de situație. Fiecare dintre noi are responsabilitatea de a-și proteja siguranța și de a contribui la prevenirea acestor infracțiuni. Anunțarea autorităților și păstrarea unei atitudini vigilente reprezintă primele măsuri pe care le putem lua pentru a ne apăra de astfel de incidente.  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
  \x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *