Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ce Curiozitate A Avut Eva Măruță Pentru Mama Ei. Andra S-A Blocat, Iar Cătălin N-A Evitat Să Reacționeze
  Îndrăgitul prezentator TV a celebrat-o ieri pe mama lui. Toată familia a postat cu ocazia fericitului eveniment, fotografii și urări pe rețelele sociale pentru a-și împărtăși energia pozitivă cu urmăritorii.

  Familia Măruță a fost la un restaurant pentru a petrece aniversarea și pentru a-și face amintiri memorabile. Eva, mezina familiei a surprins din nou!


  Aceasta e cunoscută pentru replicile spumoase pe care le are cu familia. Cătălin Măruță a rămas șocat de întrebarea micuței și a reacționat imediat, iar Anda s-a blocat pentru moment.

  Ce curiozitate a avut Eva Măruță pentru Andra
  Eva a întrebat-o pe mama ei dacă este fericită la ziua de naștere a soacrei sale, iar bunica sa se afla de față chiar în acel moment.

  „Eva Măruță: Mama, vreau să zic ceva! Pot? Cătălin Măruță: Ce vrei să zici? Eva Măruță (către Andra): Te simți fericită la ziua de naștere a soacrei tale?  Viața romantică tumultuoasă a lui Florin Busuioc
  Florin Busuioc a trecut prin două căsătorii. Prima soție, Marieta, medic de profesie, i-a dăruit un fiu. Cu toate acestea, prezentatorul meteo a recunoscut că și-a părăsit familia pentru a-și urma visul profesional. Acest aspect a generat controverse și a fost adesea subiectul dezbaterilor în presă.  Andra: Da, mă simt fericită la ziua soacrei mele, da, mama! ( râzând, a luat-o în brațe pe mama lui Cătălin)

  Cătălin Măruță: Soacra?

  Eva Măruță: Și tu, apropo! Tu te simți fericit la ziua de naștere a mamei tale, frumușica?

  Cătălin Măruță: Te iubesc! Normal că mă simt!”, a fost discuția familiei postată pe InstaStory-ul Andrei.  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
  \x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *