Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Cum arată și cu ce se ocupă mama Dianei Șoșoacă. Puțini știau asta despre Alice Florescu Bleotu
  Nici nu îți vine să crezi cu ce se ocupă și cum arată mama Dianei Șoșoacă! Numele ei este Alice Florescu Bleotu și nu este la fel de cunoscută ca fiica ei.

  Diana Șoșoacă este cunoscută în întreaga țară pentru personalitatea ei vulcanică și discursul său tăios. Însă femeia care i-a dat viață este mai puțin cunoscută, sau chiar deloc, deoarece nu este obișnuită cu lumina reflectoarelor.


  Cine este Alice Florescu Bleotu, mama Dianei Șoșoacă
  Alice Tatiana Florescu Bleotu este mama Dianei Șoșoacă și are o carieră impresionantă în domeniul medical. Ea este medic primar în obstetrică-ginecologie, deținând titlul de doctor în științe medicale. Alice Tatiana Florescu Bleotu este apreciată pentru lucrarea sa remarcabilă susținută la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”.  Pe lângă competențele sale recunoscute, mama Dianei Șoșoacă este remarcabilă și pentru cunoștințele sale în domeniul în domeniul ezoterismului, contribuțiile sale ca antreprenoare, implicarea activă în activismul civic și apartenența la Marea Lojă Masonică Națională 1880. Ea este parte din această societate discretă cunoscută sub numele de masonerie.

  Din 1992, Alice Tatiana Florescu Bleotu își desfășoară activitatea ca medic la Spitalul Colentina din București. Cu toate acestea, vârsta mamei Dianei Șoșoacă rămâne o enigmă.  „Diana îmi seamănă. În anumite privinţe, mă depăşeşte. Ştii tu proverbul: „Capra sare masa, iada sare casa!”. In sensul pozitiv al afirmaţiei, desigur! Apreciez curajul ei de a spune lucrurilor pe nume, deşi trăim într-o societate mai mult ipocrită. Este extrem de responsabilă, iar profesional performează prin elocinţă, elocvenţă şi demnitate”, spunea mama Dianei Șoșoacă pentru femeide10.
  Mama Dianei Șoșoacă căsătorită de două ori
  Mama Dianei Șoșoacă a trecut prin două căsătorii și are doi copii: senatoarea Diana Șoșoacă și un băiat numit Alexandru. Alice Florescu Bleotu a recunoscut că cele două căsătorii nu au dezamăgit-o, dar sentimentele de gelozie din partea partenerilor săi au determinat-o pe mama senatoarei să apeleze la divorț.

  „Ei nu m-au dezamăgit. Ei doar m-au „plictisit” cu reacţiile lor confuze din sfera resentimentului uman numit „gelozie”. Nici n-aş fi ales să concep două noi vieţi (cei doi copii ai noştri), cu oricine.  Sunt bărbaţi frumoşi, inteligenţi, educaţi, dar… care lângă mine, şi-au pierdut „uzul raţiunii”. Nimic mai mult! Gândeşte-te că profesia mea, obstetrică- ginecologie, m-a chemat la datorie şi responsabilitate zi şi noapte”, a mai explicat aceasta.


  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
  \x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *