Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Piedone Luptă Cu Garajele Ilegale În Sectorul 5
  Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, are în plan realizarea mai multor locuri de parcare pentru a rezolva problema grava a parcărilor în zonă. Cu toate acestea, acest proiect este împiedicat de existența unor garaje construite ilegal pe suprafețele destinate locurilor de parcare. Pentru a soluționa această problemă, Piedone a dispus efectuarea unor verificări în teren pentru a identifica și demola aceste construcții ilegale.


  Garajele ilegale pun piedici proiectului de amenajare a locurilor de parcare
  Primarul Cristian Popescu Piedone este conștient de importanța amenajării de noi locuri de parcare pentru locuitorii din Sectorul 5 al Capitalei. Deși proiectul său ar putea aduce un mare beneficiu comunității, acesta se confruntă cu una dintre cele mai mari provocări: garajele construite ilegal pe suprafețele destinate locurilor de parcare.  Pentru a rezolva această situație, Piedone a dispus ca polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplină în Construcții să se deplaseze în teren pentru a verifica respectarea prevederilor legale privind construcțiile de tip garaj din strada Uranus nr. 98, bloc U8.

  Nereguli constatate în urma verificărilor
  După efectuarea mai multor verificări în teren, polițiștii locali au constatat existența mai multor nereguli în ceea ce privește construcțiile  ilegale de garaje, copertine și alte amenajări cu destinația de garaj pe domeniul public sau privat al Municipiului București pe raza Sectorului 5.

  Aceste nereguli reprezintă un obstacol major în calea proiectului primarului Piedone, deoarece locurile de parcare planificate nu pot fi realizate până când aceste construcții ilegale nu sunt demolate.  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
  \x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *