Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Liliana Ștefan, de nerecunoscut după despărțirea de Dan Bittman. Ce schimbare de look și-a făcut




    Liliana Ștefan a suferit o transformare radicală și pare că și-a reinventat complet viața după despărțirea de Dan Bittman, cu care a avut trei copii și a fost într-o relație timp de 25 de ani. Deși separați din 2016, cei doi rămân legați pe viață prin cei trei copii minunați pe care îi au împreună: Marc, Patrick și Alex. Cu toate acestea, fiecare a urmat un drum propriu. În timp ce Bittman a rămas dedicat muzicii, Liliana Ștefan a trecut printr-o serie de schimbări atât fizice, cât și profesionale.


    Liliana Ștefan, metamorfozată după despărțirea de Dan Bittman
    Liliana Ștefan s-a dedicat activităților noi, devenind psiholog și terapeut, dar și reînviind o pasiune veche și profundă. Nu, nu este vorba despre Dan Bittman, fostul ei partener, ci despre proiectul artistic “Cutiuța Muzicală”, care i-a adus recunoaștere și a adus bucurie multor copii. De data aceasta, Liliana Ștefan a regizat spectacolul “Cutiuța Muzicală Strică Tot și Culorile Fermecate”, un eveniment dedicat celor mici, care a avut premiera la Teatrul Muzical Ambasadorii din București și a avut un mare succes.



    Înainte de această premieră de amploare, Liliana Ștefan a adoptat o schimbare radicală de look, devenind din ce în ce mai blondă. Și-a tuns părul mai scurt și a adăugat șuvițe. Transformarea ei a fost atât de surprinzătoare, încât chiar ea a fost amuzată de rezultat și a scris cu umor pe Instastory:

    „Prea multe șuvițe. Am ieșit aproape blondă și nu mă mai recunosc copiii acasă.”

    Cu vârsta de 54 de ani, Liliana Ștefan a fost mereu o prezență discretă, naturală și feminină. În timpul relației cu Bittman, părul ei era brunet și mai lung, astfel că schimbarea este evidentă.





    style="display:block"
    data-ad-client="ca-pub-6231162218343835"
    data-ad-slot="7006996634"
    data-ad-format="auto"
    data-full-width-responsive="true">

    Niciodată nu ne-am propus să ne căsătorim, chiar de la început. Nu am considerat că hârtia aceea este importantă. Important era ca relația noastră să meargă într-o direcție comună. Care direcție comună? Un copil, și am făcut primul, al doilea, al treilea, am plantat un copac, am construit case. Cu ea am avut un scop în viața asta, ea mi-a dat scopul. Ea a fost spatele meu, femeia puternică din spatele unui bărbat cam slab. Ea a fost cea pentru care s-a întâmplat tot ce s-a întâmplat”, a mărturisit Dan Bittman în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.
















    Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
    Tine-ti familia si prietenii informati!

    România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







    Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.




    \x\vbDoliu în lumea televiziunii. Prezentatorul-cântăreț Jull Nicu s-a stins din viață, răpus de o boală nemiloasă. Colegii de scenă sunt în doliu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *