Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

„Micul Einstein” al Romaniei. Are doar 15 ani, dar a dat lumii o inventie care l-a pus pe lista marilor genii din toate timpurile! Ce a creat ar putea alimenta un cartier rezidential timp de 100 de ani
  Cei 100 de tineri care ne innobileaza prin faptele lor si care s-au remarcat prin realizari deosebite vor fi inclusi in primul catalog al excelentei romanesti, ce va fi publicat la sfarsitul acestui an.

  „Inventia mea se refera la o baterie radio-izotopica, bazata pe un principiu ce dateaza de la mijlocul sec. al XX-lea”
  La doar 15 ani, Vladimir Virzob a reusit sa creeze o baterie radioizotopica care ar putea alimenta cu electricitate un cartier rezidential timp de o suta de ani. „Micul Einstein” este o mandrie pentru Oltenia si pentru intreaga tara, iar realizarea sa a fost recunoscuta si apreciata de catre cercetatori de renume din Romania.


  Inventia lui Vladimir are dimensiunea unei doze de suc si ar putea furniza energie electrica pentru o perioada indelungata, aducandu-si astfel propriul sau aport la un principiu descoperit de cercetatori in secolul trecut, dar care continua sa inspire generatiile viitoare.

  „Bateria nucleara KN-9 reprezinta o sursa continua de energie pentru o perioada inteligenta de timp, iar aceasta functioneaza dupa principiul iradierii unui ansamblu de material piezoelectric.

  Vladimir Virzob este elev la Colegiul National „Traian” din Drobeta-Turnu Severin si este pasionat de fizica nucleara si chimie.  Inventia mea se refera la o baterie radio-izotopica ce se bazeaza pe un principiu ce dateaza de la mijlocul secolului al XX-lea, respectiv convertirea radiatiilor nucleare in energie electrica, dar aduce o abordare inovativa acestui proces de convertire, o abordare ce nu a fost inca studiata de comunitatea stiintifica.

  In urma unor deductii teoretice, am dedus faptul ca aceasta poate produce pana la 12 Megawatt/zi, in conditii ideale. Pentru a efectua aceste determinari teoretice am implementat un software AI Self Learning, care a realizat scenarii ce imit realitatea dupa modul de functionare al bateriei”, povesteste Vladimir Virzob.

  style="display:block"
  data-ad-client="ca-pub-6231162218343835"
  data-ad-slot="7006996634"
  data-ad-format="auto"
  data-full-width-responsive="true">
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
  \x\vbDoliu în lumea televiziunii. Prezentatorul-cântăreț Jull Nicu s-a stins din viață, răpus de o boală nemiloasă. Colegii de scenă sunt în doliu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *