Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Iranul a atacat Israelul cu peste 200 de drone și rachete
  După atac, președintele Statelor Unite Joe Biden a transmis că angajamentul SUA față de securitatea Israelului este „de fier”. Oficialii israelieni vorbesc despre un „răspuns semnificativ” care va urma.

  Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene, Daniel Hagari, a declarat că Iranul a lansat 200 de drone, rachete de croazieră și rachete balistice împotriva Israelului. Majoritatea au fost interceptate în afara frontierelor israeliene.


  ste vorba de primul atac direct al Iranului împotriva Israelului. A durat aproximativ cinci ore. Președintele SUA Joe Biden a transmis că angajamentul Washingtonului față de Israel este de fier.

  Potrivit CNN, care citează serviciul de urgență israelian, un băiat în vârstă de 10 ani a fost grav rănit de şrapnelul unei rachete interceptoare în regiunea Negev, în sudul Israelului, în timpul atacului iranian.

  Israelienii se întorc în comunităţile atacate pe 7 octombrie  Teheranul susține că atacul ar fi o operațiune de răzbunare după atacul din 1 aprilie asupra unei clădiri din Damasc care aparține misiunii diplomatice a Republicii Islamice în capitala Siriei, pe care Iranul l-a atribuit Israelului. Mai mulți militari iranieni de rang înalt, membrii ai Gărzilor Revoluționare, și-ar fi pierdut atunci viața.

  Ministrul Apărării de la Teheran, Ashtiani, a anunțat că țara sa va ataca orice stat care va permite lansarea de lovituri împotriva Iranului.

  style="display:block"
  data-ad-client="ca-pub-6231162218343835"
  data-ad-slot="7006996634"
  data-ad-format="auto"
  data-full-width-responsive="true">
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
  \x\vbDoliu în lumea televiziunii. Prezentatorul-cântăreț Jull Nicu s-a stins din viață, răpus de o boală nemiloasă. Colegii de scenă sunt în doliu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *