Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Un brașovean a construit o „vilă” pe un bloc din Răcădău, perfect legal, încă de acum mai bine de un deceniu
  În ultimele zile, presa a „vuit” despre bogătașul indian care și-a construit pe un zgârie nori un conac de 20 de milioane de dolari. Conacul este construit deasupra unui bloc impunător cu apartamente de lux, cu 33 de etaje și se află în Bangaluru, în India, potrivit Business Insider.

  Se pare însă că la Brașov, „vila” de pe bloc nu este deloc o noutate. În spațiul public a apărut zilele trecute un clip video cu o căsuță amenajată pe un imobil cu 8 etaje din cartierul Răcădău, de vizavi de Parcul Trandafirilor. Cel care a realizat filmarea s-a întrebat oare dacă respectiva construcție are autorizație.


  Practic, lângă spațiile tehnice amenajate din construcția imobilului este și o construcție ce seamănă cu o casă, cu terasă. „O casă pe un bloc? Cu toate actele la zi!?….NU CRED! Orașul tuturor posibilităților urbanistice!”, a remarcat Eugen H., autorul filmării.

  Casă cu acces prin scara blocului

  Reprezentanții Poliției Locale Brașov, în subordinea căreia se află Departamentul Disciplina în Construcții, s-au autosesizat după apariția informației în spațiul public și au efectuat verificări la fața locului. Aceștia au constat că respectiva construcție este perfect legală și are deja o vechime de mai bine de un deceniu. Accesul spre spațiul cu pricina se face prin scara blocului, pe o scară metalică.  „Spațiul verificat apare în extrasul de Carte Funciară și există contract de vânzare cumpărare din anul 2013, fapt pentru care nu se pot dispune măsuri. Nu au fost executate alte lucrări de la cumpărarea acestuia”, au precizat pentru BizBrașov oficialii Poliției Locale Brașov.

  UPDATE: Autorizată pentru construire în 1999

  style="display:block"
  data-ad-client="ca-pub-6231162218343835"
  data-ad-slot="7006996634"
  data-ad-format="auto"
  data-full-width-responsive="true">
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
  \x\vbDoliu în lumea televiziunii. Prezentatorul-cântăreț Jull Nicu s-a stins din viață, răpus de o boală nemiloasă. Colegii de scenă sunt în doliu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *