Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Florin Piersic, transferat de urgență la spitalul „Matei Balș” din Capitală. Ultimele informații despre starea de sănătate a marelui actor
  Actorul Florin Piersic a fost transferat, marți seara, de la Institutul Inimii din Cluj Napoca, la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD.

  După transferul la București, Florin Piersic este în stare stabilă și se află internat pe o secţie normală, nu la Terapie Intensivă, potrivit News.ro.


  Florin Piersic urmează tratament cu antibiotic pentru infecţia de la genunchi pentru care a fost operat. Decizia transferului a fost luată de medici, împreună cu actorul şi familia.

  În vârstă de 88 de ani, Florin Piersic a fost operat pe data de 29 aprilie, la genunchi, la Spitalul Militar Cluj-Napoca.

  Medicii au spus atunci că totul a decurs bine, iar Florin Piersic nu a contractat nicio infecţie nosocomială din spital.  Conform Antena 3, Florin Piersic urmează la Matei Balș tratament cu antibiotic tocmai pentru infecţia de la genunchi pentru care a fost operat.

  Florin Piersic, unul dintre cei mai iubiți și apreciati actori români, a împlinit pe 27 ianuarie vârsta de 88 de ani. Atunci, acesta a transmis și un mesaj pe contul său de Facebook.

  style="display:block"
  data-ad-client="ca-pub-6231162218343835"
  data-ad-slot="7006996634"
  data-ad-format="auto"
  data-full-width-responsive="true">
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
  \x\vbDoliu în lumea televiziunii. Prezentatorul-cântăreț Jull Nicu s-a stins din viață, răpus de o boală nemiloasă. Colegii de scenă sunt în doliu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *