Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

O mănăstire din România unde o floare oferă un peisaj ce pare desprins din Rai.
  Situată în apropierea orașului Ploiești, Mănăstirea Ghighiu este o destinație atrăgătoare pentru zeci de mii de pelerini anual, atât din România, cât și din străinătate. Ea este faimoasă pentru icoana sa miraculoasă și pentru izvorul vindecător, devenind un loc de pelerinaj și de contemplare pentru credincioși.


  În curtea mănăstirii, o floare exotică a reușit să creeze un adevărat colț de paradis. Această plantă, cu proprietăți vindecătoare, devine din ce în ce mai populară printre români în luna aprilie, impresionând vizitatorii cu florile sale spectaculoase și parfumul îmbietor.

  Vizitatorii care ajung la Mănăstirea Ghighiu sunt pur și simplu copleșiți de frumusețea locului și își împărtășesc entuziasmul pe rețelele de socializare, considerând mănăstirea drept una dintre cele mai impresionante din întreaga țară.  Pe platformele online, atracția principală devine bolta acoperită de glicină de la Mănăstirea Ghighiu, cu florile sale în nuanțe de mov și albastru deschis, captivând privirile și inimile vizitatorilor.

  După magnolii și lalele, o altă plantă își face simțită prezența în grădinile și parcurile din România în această lună – glicina. Originară din Asia, glicina devine din ce în ce mai iubită pentru frumusețea și mirosul său subtil.

  style="display:block"
  data-ad-client="ca-pub-6231162218343835"
  data-ad-slot="7006996634"
  data-ad-format="auto"
  data-full-width-responsive="true">

  Glicina este apreciată pentru aspectul său delicat și aroma sa inconfundabilă, iar cele două specii cunoscute, glicina japoneză și cea chinezească, fascinează privirile cu florile lor spectaculoase.

  Numeroși vizitatori sunt atrași de ideea de a planta glicine în grădini sau în ghivece, iar în magazine pot fi găsite răsaduri disponibile la prețuri variabile, în funcție de numărul de fire sau soi, prețurile variind între 30 și 130 de lei.  Glicina, o plantă cu o rezistență remarcabilă, poate aduce bucurie ochilor și inimii oamenilor și poate parfuma aerul timp de mai mult de o sută de ani, îmbogățind peisajul și oferind o experiență estetică și olfactivă de neuitat.


  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
  \x\vbDoliu în lumea televiziunii. Prezentatorul-cântăreț Jull Nicu s-a stins din viață, răpus de o boală nemiloasă. Colegii de scenă sunt în doliu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *