Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Câți bani câștigă zilnic un român care strânge ambalaje pentru reciclare. Într-o lună obține venituri mai mari decât mulți angajați din România




  Sistemul de Garanție-Returnare (SGR) le-a oferit unor români oportunitatea de a face câțiva bănuți în plus, prin reciclarea ambalajelor.

  Unii au transformat acest lucru într-o adevărată meserie, reușind să câștige mai mulți bani decât mulți salariați din România.


  Un bărbat care adună zilnic PET-uri din tomberoane pentru a le duce la reciclat reușește să strângă sume considerabile de bani.

  „Mă trezesc cam la ora 5 dimineața și plec prin oraș să caut sticle. Am un căruț pe care îl încarc cu PET-uri și în drum mai descarc din ele, la magazinele care au aparatele astea de colectare.

  Să zicem că scot zilnic cam 100 lei din sticlele pe care le strâng. Nu e mult, dar nu e nici puțin. De cele mai multe ori cumpăr alimente cu banii pe care-i strâng într-o zi”, a povestit ieșeanul, pentru Adevărul.ro.



  Bărbatul spune că nu deschide ghenele de gunoi de lângă blocuri ci colectează PET-uri doar din coșurile de gunoi de pe stradă. În weekend acesta susține că poate să obțină și de două ori mai mulți bani.

  „Merg vineri, sâmbătă și duminică unde se fac grătare. E plin de oameni care au cu ei sticle de suc, de apă, de bere. De cele mai multe ori le cer oamenilor direct acele sticle.





  style="display:block"
  data-ad-client="ca-pub-6231162218343835"
  data-ad-slot="7006996634"
  data-ad-format="auto"
  data-full-width-responsive="true">
















  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.




  \x\vbDoliu în lumea televiziunii. Prezentatorul-cântăreț Jull Nicu s-a stins din viață, răpus de o boală nemiloasă. Colegii de scenă sunt în doliu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *