Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

FLORIN PIERSIC A RUPT TĂCEREA! PRIMA DECLARAŢIE DUPĂ CE A FOST INTERNAT ÎN STARE GRAVĂ
  La începutul acestei săptămâni, celebrul actor Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost adus de urgență la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, prezentând simptome ale unei infecții la genunchi. În urma investigațiilor, s-a constatat că infecția se extinsese la nivelul inimii, ceea ce a determinat transferul său de urgență la secția de cardiologie a Institutului de Inimă.


  Evenimentul a avut loc pe data de 29 aprilie 2024, după ce actorul a acuzat stări de rău, frisoane și febră la finalul unui spectacol de teatru susținut la Cluj-Napoca. Urgența intervenției medicale a fost imperativă, iar Florin Piersic a fost supus unei operații urgente la genunchi, urmată de transferul său la secția de cardiologie, dat fiind impactul posibil al infecției asupra stimulatorului cardiac implantat anterior.  În ceea ce privește evoluția postoperatorie, reprezentanții Institutului de Inimă din Cluj-Napoca au transmis că starea de sănătate a actorului este stabilă, iar intervenția chirurgicală a decurs conform așteptărilor. Cu toate acestea, este prevăzut ca Florin Piersic să fie transferat la Viena pentru a efectua procedura de extragere a stimulatorului cardiac și montarea unui nou dispozitiv, în condiții de maximă siguranță.

  style="display:block"
  data-ad-client="ca-pub-6231162218343835"
  data-ad-slot="7006996634"
  data-ad-format="auto"
  data-full-width-responsive="true">
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
  \x\vbDoliu în lumea televiziunii. Prezentatorul-cântăreț Jull Nicu s-a stins din viață, răpus de o boală nemiloasă. Colegii de scenă sunt în doliu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *