Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Patronul unei cafenele a vrut să ofere hrană celor nevoiași. Doi pensionari au făcut un gest cum rar mai vezi
  Patronul unei cafenele din Târgu Mureș a vrut să ofere câteva pachete cu mâncare celor nevoiași. Pachetele au fost lăsate pe treptele localului, iar doi pensionari s-au apropiat. Ce a urmat e de-a dreptul uimitor.

  Un tânăr anteprenor și-a deschis o cafenea în Târgu Mureș. La finalul zilei în care a avut loc deshiderea localului, acesta a observat că mai multe produse de patiserie îi rămăseseră. Atunci s-a gândit că în loc să le arunce, mai bine le oferă celor care nu au posibilități. Zis și făcut! Anteprenorul, pe numele său Marius, a strâns toate prăjiturile și le-a grupat în pachețele. Le-a pus pe treptele cafenelei, iar lângă ele a lăsat un bilet pe care a scris: ”Dacă ți-e foame!”


  ”Nu a fost ceva premeditat. Nu ne-am gândit să ne facem reclamă, cum am fost acuzați de unii. Pur și simplu, la finalul zilei în care deschisesem cafeneaua, ne-am trezit că ne rămăseseră mai multe produse de patiserie. «Ce-ar fi să le scoatem în fața ușii? Sunt foarte mulți oameni nevoiași, poate cineva va veni și le va lua», ne-am zis”, povestește tânărul antreprenor.

  Între timp, doi pensionari au trecut prin fața localului și s-au uitat lung la mâncare. Bătânii au cerut să ia porțiile de prăjituri pentru a-și hrăni cei trei nepoți. Însă au simțit să facă ceva pentru ele, nu să le ia degeaba. Ceea ce a urmat este un exemplu demn de urmat.  Doi pensionari au făcut un gest cum rar mai vezi
  „Ne-au rugat frumos dacă pot face curățenie pentru a lua acele produse. Nu au venit doar să le ia și să plece, au vrut să facă un serviciu pentru ele. Cred că în România lumea e bună, dar nu știe, în cea mai mare proporție. Oamenii nu știu să dăruiască”, a adăugat tânărul conform republica.ro.

  style="display:block"
  data-ad-client="ca-pub-6231162218343835"
  data-ad-slot="7006996634"
  data-ad-format="auto"
  data-full-width-responsive="true">
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
  \x\vbDoliu în lumea televiziunii. Prezentatorul-cântăreț Jull Nicu s-a stins din viață, răpus de o boală nemiloasă. Colegii de scenă sunt în doliu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *