Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ce îți este scris în cartea destinului, în funcție de zodie! Mesajele pe care Dumnezeu ți le-a șoptit la ureche când te-ai născut
  Darurile și misiunea cu care ai venit pe lume, în funcție de zodia ta.

  Ce mesaje a șoptit Dumnezeu la ureche nativilor, în funcție de zodie, atunci când au venit pe lume:

  1. Berbec

  Ai venit pe lume să inspiri oamenii cu energia ta debordantă, cu entuziasmul nestăpânit și să oferi speranță. Ești o fire spontană, dinamică și aventuroasă. Independența și calitățile de lider îți oferă darul de a-i conduce pe alții și să le luminezi calea. Ești inspirație pentru cei din jurul, însă mulți nu vor fi de acord cu ambiția și încăpățânarea ta, având tendința să te critice și să te judece.

  Tu poți transforma toate aceste lucruri în favoarea ta, să te folosești de ambiție și încăpățânare să ajungi acolo unde îți dorești.


  2. Taur

  Tu ai venit cu un dar foarte prețios pe această lume, și anume acela de amplifica ușor bogăția materială și de a oferi încredere celor din jurul tău. Lecția pe care o ai de învățat este să nu amesteci planul sentimental cu cel material, să pui bariere clare între dragoste și bani și să nu le confunzi.

  Pentru a avea succes în viață, trebuie să pui mereu pe primul loc dragostea. Ești integru, loial, productiv și sincer- folosește-te de toate aceste calități pentru a construi lucruri mărețe.  3. Gemeni

  Ai misiunea de a arăta oamenilor calea și de a le aduce înțelegere, ghidare și sfaturi înțelepte, dar primul pas este să obții chiar tu încredere în propria persoană și armonie în propria viață. Dacă îți vei îndeplini acest scop, lumea va avea încă un geniu în politică, psihologie, filosofie sau diplomație.

  Un alt scop al tău este să unești oamenii și să îi aduci împreună prin abilitățile tale sociale.

  style="display:block"
  data-ad-client="ca-pub-6231162218343835"
  data-ad-slot="7006996634"
  data-ad-format="auto"
  data-full-width-responsive="true">

  6. Fecioară

  Ești înzestrat cu misiunea de a explora lumea, de a vedea frumusețea în orice, de a te pune pe primul loc și de a-ți îndeplini toate visurile.

  Scopul tău este să aduci liniște și speranță acolo unde este frică și deznădejde.

  7. Balanță

  Ești înzestrat cu darul de a vedea frumusețea și măreția chiar și în cazul celor mai extravagante sau neobișnuite lucruri. Ai venit pe lume pentru a fi chiar tu expresia frumuseții. Cum poți face asta? Prin a te deschide în fața lumii și de a arăta tuturor talentele cu care ai venit pe lume.  8. Scorpion

  Ești înzestrat cu una dintre cele mai grele misiuni, aceea de a vedea dincolo de aparențe, de a observa ceea ce se ascunde în sufletele oamenilor și de a simți odată cu ei suferința și bucuria. Misiunea ta este să înveți că, pe lângă bine, există și o parte întunecată care există în fiecare om. Trebuie să o accepți pentru a-ți putea atinge cu mai multă ușurință scopurile și visurile.

  9.Săgetător

  Ești înzestrat cu darul de a aduce bucurie și entuziasm în viețile oamenilor. Ai o misiune frumoasă, dar foarte grea și care cere foarte multă dăruire și energie din partea ta. Tu îi poți face pe oameni să își schimbe total perspectiva, să îi întorci de pe drumuri mlăștinoase și să readuci lumina în sufletele lor.
  10. Capricorn

  Ești înzestrat cu o capacitatea formidabilă de a te dedica muncii tale pentru atingerea scopurilor. Tu îi poți învăța pe oameni ce înseamnă perseverența, dedicarea și responsabilitatea în atingere scopurilor lor.

  11. Vărsător

  Ești înzestrat cu puterea de a trece cu zâmbetul pe buze chiar și peste cele mai dificile situații de viață. Misiunea ta este să pui zâmbetul pe buze oamenilor din jurul tău, de a le vorbi despre Dumnezeu și de a le face cunoscute tehnici și practici pentru a se reconecta cu sinele lor autentic.
  12. Pești

  Ești înzestrat cu o putere aparte, aceea de a simți și presimți evenimentele care urmează să se întâmple. Nu fugi de acest dar și nu te întrista. Misiunea ta este să răspândești iubire și iertare atunci când în jurul tău este suferință și ură. Vei primi întotdeauna ajutor de la divinitatea să faci față oricăror provocări.
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
  \x\vbDoliu în lumea televiziunii. Prezentatorul-cântăreț Jull Nicu s-a stins din viață, răpus de o boală nemiloasă. Colegii de scenă sunt în doliu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *