Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ce pensie primește un român care a lucrat 35 de ani pe salariul minim pe economie! Ministrul Muncii: „Este foarte important ca pensionarii să ştie acest lucru”
  Conform declarațiilor Ministrului Muncii, Simona Bucura Oprescu, acești angajați vor înregistra o majorare de peste 80% a pensiilor lor.

  Pensia pe care o va încasa un român care a muncit 35 de ani pentru salariul minim

  Conform explicațiilor oferite de Simona Bucura Oprescu, un român care a lucrat pentru o perioadă de 35 de ani pe salariul minim pe economie va observa o creștere notabilă a pensiei sale.


  Astfel, de la suma de 1.281 de lei, echivalentul indemnizației minime sociale, aceștia vor ajunge să primească o pensie de aproximativ 1.900 de lei, datorită punctelor de stabilitate acumulate în timpul perioadei lor de activitate.

  Această schimbare semnificativă în sistemul de pensii vine în sprijinul celor care au contribuit la economia țării pe parcursul întregii lor vieți profesionale, aducându-le o îmbunătățire substanțială a nivelului de trai pe măsură ce intră în perioada de pensionare.

  Ce pensie va avea cel care a muncit mai mult de 25 de ani pe salariul minim  Noua lege a pensiilor reprezintă un pas important către asigurarea unei stabilități financiare mai mari pentru pensionarii din România, recunoscând efortul și contribuția pe care aceștia le-au adus în timpul carierei lor profesionale.

  „Diferenţa o reprezintă punctele de stabilitate, punctele care se dau pentru anii lucraţi peste 25 de ani şi, dacă privim împreună simulările pe care colegii de la Casele de Pensii Publice le-au făcut, vom vedea că în special în zona pensiilor mici vom avea o creştere semnificativă”, a spus miercuri ministrul Muncii.

  style="display:block"
  data-ad-client="ca-pub-6231162218343835"
  data-ad-slot="7006996634"
  data-ad-format="auto"
  data-full-width-responsive="true">
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
  \x\vbDoliu în lumea televiziunii. Prezentatorul-cântăreț Jull Nicu s-a stins din viață, răpus de o boală nemiloasă. Colegii de scenă sunt în doliu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *